6 Μαΐ 2018

Μπαρτσάλι: Υποφέρουμε από την κούραση, φέτος το νιώθουμε περισσότερο

Δεν πέρασε καιρός από όταν γράφαμε για το πρόβλημα φυσικής κατάστασης που δείχνει να έχει η Γιουβέντους και το επιβεβαιώνει και ο Αντρέα Μπαρτσάλι.

Οι μπιανκονέρι είναι φανερό ότι βγάζουν κούραση σε κάθε ματς και αυτό επηρεάζει φυσικά την απόδοση τους ή και το αποτέλεσμα. Αυτό «χτυπάει» φέτος επειδή δεν είχε φανεί τόσο πολύ στα προηγούμενα τρία χρόνια του Μαξ Αλέγκρι, αλλά μπορούν να δοθούν εξηγήσεις. Είτε έγινε κάποιο λάθος στη δουλειά του επιτελείου φέτος, είτε ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας φάνηκε περισσότερο από ό,τι αναμενόταν.

Οπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι θέμα κούρασης υπάρχει και αυτό το είπε με κάθε επισημότητα και ο Μπαρτσάλι μετά το χθεσινό παιχνίδι με τη Μπολόνια.


«Υποφέρουμε σε αυτό το φινάλε, αλλά δεν τα παρατάμε ποτέ. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, το ξέρουμε, αλλά είναι ένα δύσκολο φινάλε της σεζόν. Εχουμε άλλα τρία ματς συμπεριλαμβανομένου του τελικού στο κύπελλο, με σπουδαία θέληση και λίγο περισσότερη προσοχή μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Δυστυχώς υπάρχει κούραση, πάντα βγαίνει κούρασης προς το τέλος της σεζόν, φέτος όμως το νιώθουμε περισσότερο. Δεν τα παρατάμε όμως, τρία ματς έμειναν, πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει», ήταν τα λόγια του Αντρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου