5 Μαΐ 2018

Οι παρακατιανοί της Ευρώπης και η… κατσίκα από το Τορίνο

Είναι κάποιες στιγμές που πραγματικά απορείς με το πώς μπορεί να σκέφτονται, για παράδειγμα, οι οπαδοί της Ρόμα.

Από το βράδυ της Τετάρτης στην ιταλική πρωτεύουσα βράζουν με τη διαιτησία της ρεβάνς με τη Λίβερπουλ. Δικαιολογημένα, λέμε εμείς. Δικαιολογημένα βράζουν γενικά οι Ιταλοί με τη διαιτησία στην Ευρώπη φέτος, όπως και άλλες χώρες (Γερμανία). Χθες, άλλωστε, γράφαμε για το πώς οι Αντρέα Ανιέλι, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, Τζέιμς Παλότα και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι... ένα πλέον σε ό,τι αφορά την κόντρα τους με τον αρχιδιαιτητή της UEFA.

Την ώρα, λοιπόν, που οι Ιταλοί έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ενωθούν και ενωμένοι να διεκδικήσουν και να εξασφαλίσουν κάτι καλύτερο στην Ευρώπη, κάποιοι είναι ακόμη στη λογική για την... κατσίκα του γείτονα ή η κατσίκα από το... Τορίνο.


Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά του Τζέιμς Παλότα για όσα είπε μετά το ματς με τη Λίβερπουλ και οι οπαδοί της Ρόμα είναι έξαλλοι, όχι αποκλειστικά για αυτό αλλά επειδή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη πειθαρχική διαδικασία κατά της Γιουβέντους, του Μπουφόν ή του Κιελίνι για τη ρεβάνς με τη Ρεάλ.

Αντί να βλέπουν τον κοινό σκοπό, αυτοί ενδιαφέρονται για το αν θα τιμωρηθεί και η Γιούβε... Αυτό είναι το πρόβλημα τους φαίνεται, όχι ότι στην Ευρώπη τους αντιμετωπίζουν τους Ιταλούς σαν παρακατιανούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου