28 Μαΐ 2018

Ο Νέντβεντ απέφυγε να αποδεχτεί ένα χαρακτηρισμό για τον Ντιμπάλα

Ο Πάβελ Νέντβεντ τόνισε ότι η Γιουβέντους δεν πρέπει να σκέφτεται όσα πέτυχε αυτά τα χρόνια αλλά τα επόμενα, σχολίασε την συμφωνία Νάπολι-Αντσελότι, μίλησε για τον Ντιμπάλα και απάντησε όπως έπρεπε για τις φωνές κατά των μπιανκονέρι.

Ο αντιπρόεδρος της Γιούβε βρέθηκε σε εκδήλωση γκολφ που διοργανώνουν κάθε χρόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς οι Τζανλούκα Βιάλι και Μάσιμο Μάουρο, με αποτέλεσμα να μιλήσει για τους μπιανκονέρι αφού πρώτα έδωσε υψηλό βαθμό στους Βιάλι-Μάουρο για αυτή την προσπάθεια τους που συμπληρώνει 15 χρόνια φέτος.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέχεια με τους δημοσιογράφους.

- Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι πρέπει να είναι υψηλός και ο βαθμός στη διοίκηση της Γιούβε με τη δουλειά που έχει κάνει με τους παίκτες.
«Δεν μου αρέσει να γυρίζω πολύ πίσω, αν και πρέπει να πω ότι είναι δύσκολο να ζητήσεις κάτι παραπάνω αυτά τα τέσσερα χρόνια. Η ομάδα έκανε τέσσερα νταμπλ και νομίζω πως αυτό θα εκτιμηθεί περισσότερο στο μέλλον, όχι τώρα, γιατί είναι κάτι δύσκολο να το κάνει κανείς. Πρέπει να βλέπουμε πιο μπροστά, αλλά συγχαρητήρια στον προπονητή και στην ομάδα, έκαναν πολύ καλή δουλειά».

- Ποιο ήταν το σημείο που άλλαξε τη σεζόν της Γιουβέντους;
«Η Γιούβε πάντα ήταν εκεί, προφανώς κάθε τόσο, αυτό έβλεπα εγώ, είχε το μυαλό της περισσότερο στο Champions League και αυτό φαινόταν μερικές φορές στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν όλοι πολύ καλοί όταν χρειάστηκε να επιταχύνουν και να κρατήσουν πίσω τη Νάπολι, σε μια στιγμή που είχε φτάσει στο -1. Ηταν μια διαρκής μάχη, ένα δύσκολο πρωτάθλημα αλλά και πολύ όμορφο».

- Το πρώτο βήμα για το μέλλον ήταν η παραμονή του Αλέγκρι, πολύ σημαντικό.
«Ναι, ο Αλέγκρι το δημιούργησε όλο αυτό, ήταν πολύ καλός σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Τώρα πρέπει να πάμε μπροστά και να μην κοιτάζουμε σε αυτά που ήδη έγιναν».

- Ο Αλέγκρι όμως ζήτησε σεβασμό για τα αποτελέσματα της Γιούβε, με δεδομένο ότι δεν το δείχνουν κάποιες πλευρές.
«Η Γιούβε πάντα θα υπάρχει, η Γιούβε θα δουλεύει πάντα από νωρίς για να προγραμματίζει το μέλλον της. Και αυτό το είδαν όλοι πολύ καλά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πώς προχωράμε, προφανώς θέλουμε να ενισχυθούμε για την προσεχή σεζόν, γιατί πιστεύω ότι, εκτός των άλλων, όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν, έτσι ήταν πάντα. Είναι όλο και πιο δύσκολο να νικάς, όταν νικάς ήδη τόσα χρόνια».


- Τι πρωτάθλημα περιμένεις με την επιστροφή του Αντσελότι;
«Τουλάχιστον δύσκολο όπως φέτος, γιατί πήραν ένα σπουδαίο προπονητή που πραγματικά νίκησε όπου πήγε. Σίγουρα θα προσπαθήσει να το κάνει και στη Νάπολι. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

- Ο Ντιμπάλα είναι ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο ξαναρχίζετε τη νέα σεζόν; Είναι το σύμβολο αυτής της Γιούβε;
«Ο Ντιμπάλα είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Ο Ντιμπάλα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, είμαστε ικανοποιημένοι για αυτά που κάνει και μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ, γι’ αυτό το μέλλον είναι δικό του». Ας σημειώσουμε πως ο Νέντβεντ απέφυγε να πει πως ο Αργενίνος είναι το σύμβολο αυτής της Γιουβέντους. Ο αντιπρόεδρος απάντησε με προσοχή, χωρίς να χρησιμοποιήσει μεγάλη λόγια. Εχει τη σημασία του αυτό...

- Ισως δεν έγινε κατανοητή η προηγούμενη ερώτηση. Ο Αλέγκρι ζήτησε σεβασμό για τις επιτυχίες της Γιούβε, κάνεις πώς δεν το άκουσες;
«Οχι, ας πούμε ότι τον σεβασμό δικαίως τον ζητάει, γιατί τα άξιζε όλα στο γήπεδο, η Γιούβε νίκησε δίκαια, κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν είναι έτσι, γιατί είναι η πιο δυνατή ομάδα της Ιταλίας. Από εκεί και πέρα, εγώ δε θέλω να κάνω τέτοιες πολεμικές γιατί ξέρω ότι για 100 χρόνια είναι έτσι, πάντα η Γιούβε κατηγορείται. Θεωρώ κάτι φυσικό, επομένως, να κάνουν οι άλλοι πολεμική και δεν με απασχολεί καθόλου, σκεφτόμαστε μόνο το πώς θα προχωρήσουμε, πώς θα βελτιωθούμε και θα κατακτήσουμε τα επόμενα τρόπαια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου