28 Μαΐ 2018

Ο Πίρλο λέει αυτό που δε θέλουν να ακούσουν όλοι οι αντίπαλοι της Γιούβε: Θα συνεχιστεί το σερί των πρωταθλημάτων

Ο Αντρέα Πίρλο όχι μόνο δεν εκπλήσσεται για τα επτά σερί πρωταθλήματα της Γιουβέντους, αλλά θα εκπλαγεί αν το σερί δεν μεγαλώσει κι άλλο, ενώ του ζητήθηκε να υποδείξει τον «νέο Πίρλο».

Ο Maestro γιόρτασε πριν λίγες μέρες το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του και τώρα μπορεί να... αράξει με το κρασί του και να παρακολουθεί τη δράση χωρίς καμία πίεση. Ο ίδιος, βέβαια, λέει ότι σκέφτεται να κάνει τα μαθήματα για να πάρει το δίπλωμα του προπονητή, αν και δεν είναι ακόμη σίγουρος αν θα επιδιώξει και να δουλέψει σε κάποια ομάδα.

Αυτό για το οποίο είναι σίγουρος, όμως, είναι ότι η Γιουβέντους θα συνεχίσει να κυριαρχεί, αφού σε ερώτηση που δέχθηκε -στην εκδήλωση των Βιάλι και Μάουρο, όπου βρέθηκε και ο Πάβελ Νέντβεντ- για το αν τον εκπλήσσει το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι δεν σταματούν να νικούν, ήταν κάθετος.

«Οχι, όχι δεν με εκπλήσσει, γιατί ξέρω πώς δουλεύει το κλαμπ, ξέρω την αξία των ποδοσφαιριστών, των αντρών που είναι στο εσωτερικό αυτής της ομάδας. Είναι μια πορεία που άρχισε πριν επτά χρόνια και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».


Από εκεί και πέρα, από τον Πίρλο ζητήθηκε να δείξει γενικά στο ποδόσφαιρο τον διάδοχο του, όπως και το να κάνει ένα σχόλιο για τον Μίραλεμ Πιάνιτς και τον Εμρέ Τσαν.

«Ο Πιάνιτς τα πάει πολύ καλά, βελτιώνεται κάθε χρόνο, φέτος έδειξε σπουδαία ποιότητα στο παιχνίδι του. Ο Εμρέ Τσαν είναι ένας πολύ δυνατός σωματικά ποδοσφαιριστής, τον αισθάνεσαι μέσα στο γήπεδο, θα είναι πολύ χρήσιμος για τη Γιούβε. Οσο για τον νέο Πίρλο, δεν ξέρω, βλέπω λίγα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, θα δούμε στο μέλλον...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου