25 Μαΐ 2018

Το αδιανόητο σενάριο που θα κοστίσει 85 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους να τη θέση του Μπουφόν!

Το εντυπωσιακό με τους Ισπανούς δεν είναι ότι πέφτουν έξω στα μεταγραφικά της Γιουβέντους, αλλά ότι κάθε φορά ξεπερνούν τον εαυτό τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ιταλικός Τύπος έχει υιοθετήσει ισπανικά σενάρια για τους μπιανκονέρι, προσπαθώντας να φέρει μια αποσταθεροποίηση στην ομάδα. Ειδικά για τον Πάουλο Ντιμπάλα έχουμε διαβάσει όλα τα πιθανά σενάρια γιατί θα πάει στη Μπαρτσελόνα, γιατί θα πάει στη Ρεάλ, γιατί δεν πήγε τελικά στη Μπαρτσελόνα, γιατί δε θα πάει ίσως στη Ρεάλ και ξανά απ' την αρχή.

Η Γιουβέντους γενικά, χωρίς να ξέρουμε το γιατί, είναι μία από τις αγαπημένες ομάδες των Ισπανών δημοσιογράφων, ρεπορτάζ των οποίων θα αναδημοσιεύουμε ανά περιόδους για να γελάμε. Γιατί αυτά που γράφουν, από ένα σημείο κι έπειτα, μόνο με γέλιο μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.


Οπως για παράδειγμα τη σημερινή... αποκάλυψη τους για τη θέση του τερματοφύλακα. Ποιος Σέζνι και ποιος Περίν; Οπως γράφει το Don Balon, λοιπόν, η Γιούβε δουλεύει υπογείως για να πάρει τον Αντρέ Τερ Στέγκεν από τη Μπαρτσελόνα, για διάδοχο του Τζίτζι Μπουφόν, με 80 εκατ. ευρώ.

Δυνατό ρεπορτάζ!


1 σχόλιο:

  1. Το don balon είχε γράψει μια φορα,ότι ο Μεσσι πιέζει να πάρει μεταγραφή ο Ντυμπαλά στην Μάντσεστερ Γιουναιντεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή