Σελίδες

Μπουφόν: Θα αγκάλιαζα τον διαιτητή του Μπερναμπέου για να του ζητήσω συγγνώμη...

Η τελευταίες ευρωπαϊκή εικόνα του Μπουφόν ήταν η… μανούρα που έγινε στο Μπερναμπέου.

Το πέναλτι στο 91’ στοίχησε τον αποκλεισμό της Γιουβέντους αλλά και την αποβολή του Τζίτζι, πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο ίδιος περιμένει να δει αν θα τον τιμωρήσει, για το ονόρε, η UEFA και μιλάει με καθαρό μυαλό για εκείνες τις στιγμές σε συνάρτηση με το σήμερα όμως.

«Πιστεύω ότι θα είναι σωστό αν με τιμωρήσουν, λυπάμαι γιατί σε 23 χρόνια καριέρας ποτέ δεν αποβλήθηκα ή δεν ήμουν τιμωρημένος στο Champions League, γι' αυτό πιστεύω ότι πάντα είχα σωστή συμπεριφορά απέναντι σε όλους», είπε ο Μπουφόν.


«Ηταν σίγουρα μια ιδιαίτερη περίπτωση και λίγες μέρες μετά είπα ότι δεν μου άρεσε αυτό που συνέβη. Η δουλειά του διαιτητή είναι δύσκολη, δεν μου άρεσε που του επιτέθηκα με όσα είπα, αν τον έβλεπα δύο μέρες μετά θα τον αγκάλιαζα για να του ζητήσω συγγνώμη, αλλά θα διατηρούσα τη σκέψη μου. Τίποτα παραπάνω, δεν κρατάω κακία και είμαι πολύ ήρεμος», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...