18 Μαΐ 2018

Η αγάπη του Μπουφόν για την Αγγλία και τους οπαδούς μιας συγκεκριμένης ομάδας που θαυμάζει

Ο μάνατζερ του Τζίτζι Μπουφόν μίλησε για τον θαυμασμό του αρχηγού της Γιουβέντους στους οπαδούς της Γουέστ Χαμ και την αγάπη του για την Αγγλία…

Οι οπαδοί της Γιούβε ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον Μπουφόν το Σάββατο στη φιέστα με τη Βερόνα, με το μέλλον του να είναι αβέβαιο αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει και που ή αν θα σταματήσει.

Διάφορα ρεπορτάζ θέλουν τον Τζίτζι να έχει δεχθεί πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν και να ξέρει για το ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, με τον μάνατζερ του, Σιλβάνο Μαρτίνα, να βάζε στο... παιχνίδι και τη Γουέστ Χαμ πλέον.


«Δεν ξέρω αν θα βάλει τέλος στην καριέρα του, πήρε μία-δύο εβδομάδες καιρό για να αποφασίσει. Στην Αγγλία θαύμαζε πάντα τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ και έχει αναφερθεί σε αυτό και στο βιβλίο του», είπε ο μάνατζερ του Τζίτζι και πρόσθεσε: «Λόγω σεβασμού προς τον Τζίτζι, δεν μπορώ να αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα ομάδων τώρα, αλλά μπορώ να πω ότι αγαπάει πραγματικά την Αγγλία».


1 σχόλιο:

  1. Για να τελειώνουμε με τα χαζό παιχνιδα του μάνατζερ και γενικά το όλο θέμα. Τζίτζι, θες να μείνεις στην ιστορία ή θες να γίνεις μάζα;;; Διάλεξε και πάρε αλλά προσωπικά όσο και αν σ αγαπάω θα σαι ένας ακόμα και όχι Τοτι που είχε παντελόνια. Τελείωσαν τα ψέματα και μόνο που αφήνεις αυτί το γαϊτανάκι να υφίσταται είναι ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ!!! Δεν έχει καμία σχέση το θέμα αυτό με τη εξευτελιστική κίνηση να διώξουν Τον ΘΕΟ ο Ανιέλι με τον καραφλοκορακα ξεπουλημενο κοουτσακο!!! FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή