Σελίδες

Τι έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 450 οπαδοί της Γιουβέντους στην Ελλάδα για την απόφαση του Μπουφόν

Η τελευταία αγωνιστική είναι η ημέρα των πρωταθλητών αλλά και του Μπουφόν.

Ο Ιταλός πορτιέρε θα σηκώσει το 7ο σερί πρωτάθλημα στο Τορίνο, το 11ο συνολικά με τη φανέλα της Γιουβέντους και θα γνωρίζει την αποθέωση καθώς κλείνει ο κύκλος του στην ομάδα.

Αγνωστο αν θα κλείσει και ο αγωνιστικός του κύκλος καθώς, όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει στο κοντινό μέλλο. Δηλαδή… μεθαύριο.

Τα ρεπορτάζ, όπως τα έχει μεταφέρει το forzajuve.gr, κάνουν λόγο για ελκυστικές προτάσεις από ομάδες και για στενό πρεσάρισμα ώστε να πάρουν το «ναι» του Τζίτζι. Αλήθεια, στενοχωρεί τους οπαδούς της Γιουβέντους αν ο αρχηγός πάει να παίξει μπάλα αλλού;


Η ψηφοφορία του forzajuve.gr είναι ξεκάθαρη τόσο στην ερώτηση, όσο και στην απάντηση. Και πάνω απ’ όλα, με σεβασμό στον μεγάλο μας αρχηγός. Δείτε τα αποτελέσματα μέχρι τώρα.


 Η ψηφοφορία «τρέχει», μπορείτε να ψηφίσετε και από εδώ, και όλοι στη φαμίλια της Γιούβε περιμένουν να δουν τι θα αποφασίσει ο Τζίτζι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...