14 Μαΐ 2018

Η ατάκα του Νέντβεντ για τα… ζώα και το καρφί για τη Νάπολι

Ο Πάβελ Νέντβεντ αναφέρθηκε στα κίνητρα που βρίσκει η Γιουβέντους, λέγοντας πως «είμαστε ζώα, θέλουμε να νικάμε πάντα».

Ο αντιπρόεδρος των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις μία μέρα μετά την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, για το οποίο είπε.

«Φέτος ήταν πολύ δύσκολο, οι ποδοσφαιριστές είχαν κίνητρο κυρίως για το Champions League. Ηταν δύσκολα στο πρωτάθλημα αλλά οι πολεμικές μας έδωσαν ώθηση. Μπορούμε να πούμε ότι, ναι, αυτές οι φωνές εναντίον μας, έδωσαν κίνητρο στη Γιουβέντους. Χρειαζόμαστε νέες προκλήσεις, χρειάζεται κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθως προετοιμάζεις».

Από εκεί και πέρα, ο Νέντβεντ έκανε αναφορά και στη Νάπολι, πετώντας και το καρφί του με τρόπο.

«Δουλεύουμε καθημερινά για αυτά τα αποτελέσματα, αυτή η Γιουβέντους είναι θρύλος πραγματικά, είναι κάτι σχεδόν... μη ανθρώπινο αυτό που έχουμε πετύχει. Η Νάπολι ήταν πολύ καλή και της αξίζουν συγχαρητήρια αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στη Γιούβε γιατί χτυπάει όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε και το πρωτάθλημα», είπε ο Τσέχος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε, έπειτα από σχετικές ερωτήσεις, στο Champions League και στο σκουντέτο που έχει μονιμοποιηθεί στο Τορίνο.


«Η Γιούβε ήταν πάντα καλή στο Champions League αυτά τα χρόνια, φτάσαμε δύο φορές στον τελικό, μας λείπει το τελευταίο βήμα για να το σηκώσουμε αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να σου πάνε και όλα καλά, να είναι η χρονιά σου από όλες τις απόψεις. Οσο για το πρωτάθλημα, είμαστε ζώα, θέλουμε να νικάμε πάντα, σε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος είναι καλύτερος, θα του σφίξουμε το χέρι και θα τον συγχαρούμε».


1 σχόλιο: