14 Μαΐ 2018

Ο Μπουφόν είναι δύσκολο να πάρει ενεργή θέση στη Γιουβέντους όταν σταματήσει

Μόνο η φιέστα απέμεινε για να κλείσει η σεζόν, οπότε όλοι προσπαθούν να μαντέψουν το μέλλον του Τζίτζι Μπουφόν: Γιουβέντους, ιταλική ομοσπονδία ή FIFA;

Ο μεγάλος αρχηγός ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να ανακοινώσει ότι ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του και η Tuttosport προσπαθεί να μαντέψει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του, αναλύοντας τα δεδομένα για κάθε ενδεχόμενο.

Γιουβέντους
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να παραμείνει στους μπιανκονέρι από κάποιο πόστο, η Tuttosport στέκεται στη σχέση που έχει ο Μπουφόν με τον Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος του ζήτησε να γίνει νονός της μικρής κόρης του. Γεγονός που λέει πολλά για τη φιλική τους σχέση. Από εκεί και πέρα, πάντως, η εφημερίδα βλέπει πολύ δύσκολο το να πάρει πόστο στη Γιούβε ο Μπουφόν, για τον εξής λόγο: Η διοίκηση είναι τρομερά οργανωμένη, δουλεύουν όλα ρολόι και δε φαίνεται να υπάρχει άδεια σημαντική θέση. Το «σημαντική» σημαίνει θέση που να έχει λόγο στις εξελίξεις και όχι να είναι απλά «γλάστρα», γιατί κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στον Τζίτζι. Δύσκολο επομένως, εκτός κι αν έχουμε ξαφνική αποχώρηση κάποιου.


Ομοσπονδία
Σε αντίθεση με τη Γιουβέντους, σημειώνει η Tuttosport, στην ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν υπάρχει καμία οργάνωση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κενές θέσεις αλλά δεν υπάρχει καμία οργάνωση και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο ίδιος ο Τζίτζι θέλει να μπλέξει με ένα τέτοιο χάος.

FIFA
Ο πρόεδρος Ινφαντίνο του έχει ξεκαθαρίσει ότι τον θέλει δίπλα του, μαζί με άλλους θρύλους του ποδοσφαίρου, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη θετική απάντηση του Τζίτζι. Από τις τρεις προοπτικές, γράφει η Tuttosport, η FIFA είναι αυτή που τον ιντριγκάρει λιγότερο, παρά το γεγονός ότι εκεί μπορεί να βρει πιο εύκολα μια θέση που θα του ταιριάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου