Σελίδες

Αλέγκρι: Εχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ότι θα συνεχίσει στη Γιουβέντους, με την οποία έχει ακόμη πράγματα να κάνει.

Τα ρεπορτάζ από χθες το μεσημέρι έκαναν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση, μετά την τρίωρη συνάντηση τους, για να συνεχίζουν μαζί και αυτό το επιβεβαίωσε χθες βράδυ και ο ίδιος.

Από το Σαν Σίρο, όπου βρισκόταν για το φιλικό προς τιμήν του Αντρέα Πίρλο, ο Αλέγκρι μίλησε στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας από την αρχή την παραμονή του στη Γιούβε.


«Ναι, έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε. Μόλις τελείωσε η σεζόν, τώρα θα ξεκουραστούμε και μετά, όταν ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, θα αρχίσουμε τη δουλειά. Απόψε, όμως, δε χρειάζεται να μιλάμε για εμένα αλλά για τον Πίρλο. Ημουν τυχερός που τον προπόνησα, στη Μίλαν είχε κάποιους τραυματισμούς αλλά στη Γιουβέντους νικήσαμε μαζί και έκανε μια σπουδαία χρονιά», ήταν τα λόγια του Μαξ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...