22 Μαΐ 2018

Μπουφόν: Για ν’ αποφασίσω δε θα βασιστώ μόνο στο συναίσθημα αλλά και στη λογική

Ο Τζίτζι Μπουφόν διέψευσε τα σενάρια για άμεση υπογραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας ότι θα πρέπει να αποφασίσει με βάση τη λογική.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους ήταν χθες στο Μιλάνο για το ματς προς τιμήν του Αντρέα Πίρλο και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τα πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουφόν...

Για το πώς έζησε το ματς του Σαββάτου: «Ημουν πολύ ήρεμος το Σάββατο γιατί πήρα τόση αγάπη και τόση εκτίμηση που για μένα ήταν μια νίκη, γιατί ήταν μια μέρα που εισέπραξα, ας πούμε, τους καρπούς όσων έσπειρα τόσα χρόνια. Ηταν η πραγματική νίκη μου, αυτή που μου έδωσε την ηρεμία».

Για το τι έμεινε από αυτά τα 17 χρόνια στη Γιουβέντους: «Η ευτυχία για το ότι κατάφερα να εκπροσωπήσω μια φανέλα τόσο ένδοξη, οι σχέσεις σπουδαίας φιλίας που είχα με όλους τους συμπαίκτες μου και με κάποιους εκ των οποίων είμαστε σαν αδέλφια, η άπειρη εκτίμηση του προέδρου και όλων των ανθρώπων της διοίκησης και φυσικά αυτή η αγάπη από τα... σπλάχνα, παθιασμένη και αμοιβαία με τον κόσμο. Αυτά νομίζω είναι τα πιο όμορφα».


Για το μέλλον του: «Δεν είναι υποχρεωτικό να διαβάζεις τις εφημερίδες. Εχω ανάγκη να πάρω μια εβδομάδα για να μείνω ήρεμος, με κλειστό στόμα και να αναλύσω όλες τις πτυχές του θέματος, γιατί δεν είναι απλές επιλογές και επομένως ένας άνθρωπος 40 ετών δεν πρέπει να βασιστεί μόνο στο συναίσθημα αλλά και στη λογική για να πάρει τη σωστή απόφαση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου