31 Μαΐ 2018

Δύο… γνωστοί και ένα όνομα-έκπληξη αν φύγει Ιγκουαΐν

Τα ονόματα τριών επιθετικών γράφει σήμερα η La Stampa, ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αν αυτός φύγει.

Το μέλλον του Αργεντίνου φορ στη Γιουβέντους είναι αβέβαιο και αυτό έχει ως συνέπεια καθημερινά να υπάρχουν διάφορα σενάρια για το μέλλον του αλλά και για το μέλλον των μπιανκονέρι στην επίθεση.

Μέχρι στιγμής έχει γραφτεί αρκετά το όνομα του Αλβαρο Μοράτα και το αναφέρει σήμερα σε σχετικό ρεπορτάζ και η La Stampa, προσθέτοντας όμως ακόμη δύο. Το ένα είναι αυτό του Εντίνσον Καβάνι ο οποίος αποτελεί διαχρονικό... ανεκπλήρωτο έρωτα της Γιούβε και το άλλο είναι έκπληξη.


Πρόκειται για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο μάνατζερ του οποίου είπε ξεκάθαρα ότι επιθυμία του Πολωνού είναι να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου παίρνοντας άμεσα μεταγραφή. Για τον συγκεκριμένο, πάντως, θεωρείται φαβορί εδώ και ένα χρόνο η Ρεάλ Μαδρίτης.


5 σχόλια:

  1. Έχουμε καμία πρόσφατη ενημέρωση για πογκμπα βινταλ και το ενδεχόμενο επιστροφής τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Λεβα αμειβεται με 15 και λιγα λεω το χρονο. Η Γιουβεντους εχει ταβανι τα 7.5 του Πιπιτα. Μας κοροιδευουν εκει στην La Stampa
    Οχι αλλο σανο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Stampa της οικογένειας Agnielli ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Ο Καβάνι παιχταράς, αλλά δύσκολο. Ο Λεβαντόφσκι ικανότατος, αλλά μάλλον όχι καλύτερος του Ιγκουαίν και ο Μοράτα πολύ δυνατός, αλλά χωρίς το θανατηφόρο τελείωμα των Καβάνι, Ιγκουαίν και Λεβαντόφσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα για αυτό λέω πως μας πουλάει σανό. Εφημερίδα των ιδιοκτητών και ισχυρίζονται ότι θα δώσει συμβόλαιο αξίας 15 εκατομμυρίων το χρόνο;;;
    Εδώ θέλουν να υπογράψουν τον Μιλίνκοβιτς με μισθο 4.5 το χρονο,ενώ αν πουλήσουν τον Ιγκουαιν θα έχουν θετικότερο ισοζύγιο. Σε βάθος τετραετίας νομίζω ο Πιπιτα στοιχίζει 33.5 το χρόνο και ο Σαβιτς αν δώσεις 120 για μεταγραφή και 4.5 το χρόνο συμβόλαιο στοιχιζει 33.
    Για αυτό έχουν βαλθεί να ξεφορτωθούν τον χοντρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή