11 Μαΐ 2018

Για 6 με 7 μεταγραφές κάνουν λόγο οι Ιταλοί χωρίς να υπολογίζονται Καλντάρα και Σπινατσόλα

Για τις μεταγραφές που περιμένει ο Μαξ Αλέγκρι, το πλάνο του και το χειρότερο σενάριο που έχει στο μυαλό του, διαβάζουμε σήμερα στον ιταλικό Τύπο.

Η σεζόν ουσιαστικά έχει τελειώσει μετά την κατάκτηση του κυπέλλου αφού το πρωτάθλημα είναι σίγουρο, πράγμα που σημαίνει ότι για τους δημοσιογράφους αρχίζει η μεταγραφική περίοδος. Αυτό φαίνεται και σήμερα, αφού υπάρχουν δημοσιεύματα για το τι περιμένει ο Αλέγκρι.

Οπως γράφουν οι Ιταλοί, ο προπονητής της Γιουβέντους υπολογίζει σε 6-7 μεταγραφές, προφανώς χωρίς να υπολογίζεται ο Ματία Καλντάρα ή ο Λεονάρντο Σπινατσόλα που θα επιστρέψει.


Η Gazzetta dello Sport γράφει για τον Εμρέ Τσαν που είναι κλεισμένος και τον Λορέντσο Πελεγκρίνι της Ρόμα που αρέσει πολύ, υπογραμμίζοντας ότι ο Αλέγκρι είναι της άποψης ότι πρέπει να ανανεωθεί η ομάδα και να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ο Μαξ έχει στο μυαλό του ακόμη και το ενδεχόμενο να μη νικήσει για ένα χρόνο η ομάδα, δηλαδή να μην κατακτήσει τον τίτλο, αλλά θεωρεί πως ακόμη κι αν συμβεί κάτι τέτοιο δε θα επηρεάσει την εξέλιξη της ομάδας μετά τις κινήσεις που θα γίνουν φέτος.


3 σχόλια:

  1. Υπερβολικά τόσες μεταγραφές εκτός αν φύγουν βασικοί όπως ο Άλεξ Σάντρο η ο Ντυμπαλα.
    Λέει η Γκαζετα ότι ο Αλλέγκρι έχει στο μυαλό του να μην νικήσει του χρόνου η ομάδα ώστε να γίνει ανανέωση.Εγω αναρωτιέμαι ο Αλλέγκρι το λέει ή εύχεται η Γκαζετα να το λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια δημοσιευματα λενε για πωληση ιγκουαιν ενημερωστε τι παιζει αν και δεν το πιστευω
    δεν θα μου εκανε εντυπωση αν παρουμε μορατα και διωξουμε ιγκουαιν παντως γενικα κανουμε κινησεις χωρις νοημα ωρες ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πελεγκρινι, τσαν, νταρμιαν, μορατα, χιμενεθ, γκοντιν, αριας, μπεγεριν, ντιγκνε, γκομεζ, περιν, μποναβεντουρα, κουρζουαγα, κουλιμπαλι, σαβιτς, ραμπιοτ, σουαρεζ, μαρσιαλ, ντε λιχτ ειναι μερικα απο τα ονοματα που εχουν ακουστει-γραφτει μεχρι σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή