14 Μαΐ 2018

Ο νταμπλούχος Κιελίνι θυμήθηκε την ατάκα του Ινσίνιε και του απάντησε

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι τα είπε όπως έπρεπε στους Ναπολιτάνους, χωρίς να ξεχάσει την προσβολή του Λορέντσο Ινσίνιε.

Κανείς στη Γιουβέντους δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σχολιάσει τη Νάπολι ή γενικά οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά οι παρτενοπέι το έκαναν. Ειδικά ο Ινσίνιε έφτασε στο σημείο, μετά την ήττα στο Allianz Stadium, να πει ότι η Γιούβε είναι loser λόγω των τελικών του Champions League, οπότε τώρα άκουσε τον Κιελίνι να του τα λέει όπως πρέπει.

«Γράφουμε σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου που δε θα μπορέσει να επαναλάβει κανείς. Μπορεί να είμαστε δύσκολο στο να μας... σκοτώσεις, άσχημη, γέροι, οτιδήποτε, αλλά στο τέλος νικάμε εμείς. Πάντα. Εχουμε κάνει κάτι απίστευτο», είπε αρχικά ο Τζόρτζιο και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

«Φοβηθήκαμε ότι θα το χάναμε στο Μιλάνο, στο δεύτερο ημίχρονο με την Ιντερ, αλλά όσοι μας άσκησαν κριτική μας έδωσαν και κίνητρο. Δεν έπρεπε να προσπαθήσουν να πληγώσουν την υπερηφάνεια μας, γιατί αυτό είναι πολύ πολύτιμο για εμάς», είπε.


Και συνέχισε: «Πολλοί άνθρωποι δεν έδειξαν σεβασμό, τώρα μπορούμε να βγάλουμε κάποια πράγματα από μέσα μας. Είμαστε οι καλύτεροι. Στη ζωή πρέπει να δείχνεις σεβασμό αλλά κάποιοι πανηγύρισαν νωρίς, βιάστηκαν. Και η αλήθεια είναι ότι στο τέλος της ημέρας, πάντα εμείς πανηγυρίζουμε».

Και κάπου εκεί, ο Κιελίνι θυμήθηκε και την ατάκα του Ινσίνιε... «Η Γιουβέντους χάνει τους τελικούς επειδή παίζει στους τελικούς, ενώ κάποιοι άλλοι επιλέγουν να αποκλειστούν από τους "16". Κάθε τόσο είναι καλό να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου