14 Μαΐ 2018

Ο Αλέγκρι άφησε το περιθώριο για την… έκπληξη από τον Μπουφόν

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι περιμένει τη φιέστα του Σαββάτου για το 7ο σερί πρωτάθλημα της Γιουβέντους και ρωτήθηκε για το μέλλον του αλλά και αυτό του Τζίτζι Μπουφόν.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι έκανε στη Mediaset τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση και του φετινού σκουντέτο, 7ου συνεχόμενου για τη Γιούβε και 4ο σερί για τον ίδιο (5ο συνολικά, έχει και ένα με τη Μίλαν το 2011).

«Είναι σωστό να πανηγυρίσουν οι παίκτες μου γιατί έκλεισαν το κεφάλαιο πρωτάθλημα κερδίζοντας μια επιπλέον εβδομάδα διακοπών. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις αυτά που έχουμε κάνει εμείς σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και όσους δουλεύουν μαζί μας. Με αυτούς τους παίκτες, αυτούς τους χαρακτήρες, είναι όμορφο να νικάς. Και δεν είναι ποτέ απλό, είναι εκπληκτικό το να νικάς», είπε ο Μαξ, ο οποίος ρωτήθηκε για το μέλλον του.

«Τι να σας πω τώρα; Τώρα πανηγυρίζουμε. Στη Γιουβέντους τα κίνητρα τα βρίσκεις πάντα, ξεκινάς την προετοιμασία και τα βρίσκεις ξανά. Κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι θα έρθουν, ο στόχος μας θα είναι να προσθέσουμε κι άλλους τίτλους στην τροπαιοθήκη. Η Γιούβε έχει επτά σερί πρωταθλήματα, είναι μοναδικό, έχουμε παίκτες που τα έχουν πανηγυρίσει και τα επτά, τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε.


Για να συνεχίσει: «Μπράβο στους παίκτες μου γιατί διατήρησαν την ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως κι αν πήγαιναν τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό να παραμένεις πάντα ισορροπημένος. Και τώρα που το πήραμε, περιμένουμε το Σάββατο να συναντήσουμε τους οπαδούς μας και να γιορτάσουμε μαζί τους».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι αρνήθηκε να μιλήσει ξεχωριστά για πρόσωπα και να ξεχωρίσει τον καλύτερο της σεζόν, απαντώντας μόνο στην ερώτηση για το αν αυτή ήταν η τελευταία σεζόν του Μπουφόν: «Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία, αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος. Ο Τζίτζι είναι πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος και πραγματικός πρωταθλητής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου