31 Μαΐ 2018

Εριξε βόμβα ο Ζιντάν

Μέσα από μία έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωστοποίησε πως φεύγει από τη Ρεάλ.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Champions League, ο Γάλλος προπονητής ταρακούνησε την ποδοσφαιρική Ευρώπη. «Πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μια παράξενη στιγμή, αλλά αυτή η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή για να συνεχίσει να κερδίζει. Άλλη μέθοδο δουλειάς και γι' αυτό πήρα αυτή την απόφαση», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο επέλεξε να αποχωρήσει μετά από μια επιτυχία, απάντησε: «Η Ρεάλ μου έδωσε τα πάντα και θα είμαι εδώ κοντά στον σύλλογο για όλη τη ζωή μου. Η απόφαση για πολλούς δεν βγάζει νόημα, αλλά για μένα ναι. Είναι η στιγμή να κάνω μια αλλαγή».


Από την πλευρά του πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε: «Μετά από την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την απόφαση. Με ξάφνιασε πάρα πολύ όταν έμαθα την απόφαση. Θα ήθελα να τον πείσω να μείνει, αλλά ξέρω πώς είναι. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για τη Ρεάλ. Δεν είναι ένα "αντίο". Αλλά, αν χρειάζεται ένα διάλειμμα, είναι κάτι που δικαιούται».

Οπως είναι φυσικό, από ’δω και πέρα, θα αρχίσουν τα πρώτα δημοσιεύματα για τον Αλέγκρι και τη Ρεάλ…


1 σχόλιο:

  1. ευτυχως που φευγει φετος που εχουμε προπονητη και οχι του χρονου γιατι θα μας τον δινανε. προπονητης που ολοι λενε φερνει ηρεμια στα απειρα εκ που κοστιζει η 11αδα της ρεαλ . 0 τακτικη . δεν ειναι τυχαιο οτι εχασε 2 πρωταθληματα απο την κατωτερη σε ροστερ μπαρτσελονα (εννοειται οτι εχει παιχταραδες αλλα οχι για παντου ).τον πηγαν καροτσακι οι παιχτες και βοηθησε και η φιλοισπανικη ουεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή