30 Μαΐ 2018

Η ανταλλαγή που θα μπορούσε να πετύχει η Γιούβε δίνοντας τον Ιγκουαΐν

Δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, δύο είναι και οι πιθανές ανταλλαγές που μπορεί να γίνουν.

Το μέλλον του Αργεντίνου φορ στη Γιουβέντους είναι αβέβαιο και ο ιταλικός Τύπος επιμένει όλο και περισσότερο ότι ο παίκτης είναι προς πώληση και ότι στο Τορίνο περιμένουν την κατάλληλη πρόταση.

Αυτή, αν μιλάμε αποκλειστικά για λεφτά, πρέπει να είναι στα 55-60 εκατ. ευρώ, αλλά μπορεί να γίνει και άλλου είδους deal με κάποιον ενδιαφερόμενο. Μια ανταλλαγή επιθετικών, ας πούμε. Κι αν μέχρι στιγμής υπήρχε το σχετικό σενάριο για τον Αλβαρο Μοράτα της Τσέλσι, τώρα υπάρχει κι άλλο όνομα.


Είναι αυτό του Εντίνσον Καβάνι, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να σκέφτεται να κάνει «ντου» για τον Ιγκουαΐν και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός θα φύγει από το Παρίσι. Και στη Γιούβε θα ήθελαν πολύ να τον δουν να προσγειώνεται στο Τορίνο...


3 σχόλια:

  1. Πιο πολύ τη συμφέρει η ανταλλαγή με Μοράτα διότι είναι πιο νέος και ταυτόχρονα είναι μια γνώριμη επιλογή από παλιά και με περισσότερες παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο πρωταθλημάτων (Ισπανία, Αγγλία) σε σχέση με Καβάνι (Γαλλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η Γιουβε κυριαρχούσε στην Ευρώπη (το ίδιο ισχύει και για τους άλλους μεγάλους) είχε το καλύτερο 1 το καλύτερο 9 και το καλύτερο 10 κάποιας από τις μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, χωρίς απαραίτητα να τους έχει ταυτόχρονα. Με 10αρι Βόσνιο θα πας ψηλά ή με 9αρι Ισπανό που δεν είναι πρώτη επιλογή της Εθνικής του όπως και οι Αργεντίνοι μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως χάσαμε πέρσυ στον τελικό έτσι χάναμε και τότε.Ελεος με το σχόλια ότι παλιά τα περνάμε όλα στην Ευρώπη και ότι κυριαρχούσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή