24 Μαΐ 2018

Πρώην παίκτης της Γιούβε συμβουλεύει τον Περίν να… μην πάει στην Κυρία

Ενας πρώην παίκτης της Γιουβέντους συμβουλεύει τον Ματία Περίν να μην υπογράψει στους μπιανκονέρι.

Τις προσεχείς ημέρες, ακόμη και εντός της εβδομάδας, ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση Περίν, αφού αναμένεται η νέα συζήτηση της Γιούβε με την Τζένοα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Με τον 25χρονο τερματοφύλακα, άλλωστε, οι μπιανκονέρι τα έχουν ήδη βρει.

Αυτό, όπως φαίνεται, δεν αρέσει στον Ραφαέλ Παλαντίνο, ο οποίος άρχισε την πορεία του από τη Γιουβέντους σαν μεγάλο ταλέντο αλλά δεν κατάφερε ποτέ να το επιβεβαιώσει αυτό... Κι αφού δεν τα κατάφερε αυτός, μάλλον πιστεύει ότι δεν μπορεί κανείς, αν κρίνουμε από τη «συμβουλή» που έδωσε στον Περίν.

«Ελπίζω ότι ο Ματία θα το ξανασκεφτεί και θα μείνει. Εκεί θα κάνει τον αναπληρωματικό ενώ ο ίδιος είναι ένα ελεύθερο πνεύμα και χρειάζεται να παίζει και να ξεχωρίζει. Εκεί όμως, στη Γιουβέντους, υπάρχει ένα περιβάλλον στο οποίο πρέπει να είσαι ρομπότ, να είσαι πάντα κύριος σε όλες τις υποχρεώσεις που σου βάζουν. Καταλαβαίνω ότι ο Ματία θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αλλά νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να μείνει στην Τζένοα ως πρωταγωνιστής για ακόμη ένα χρόνο», ήταν τα λόγια του Παλαντίνο.


Ο οποίος Παλαντίνο δεν απέτυχε στη Γιουβέντους επειδή δεν μπορούσε να είναι ρομπότ ή εντάξει στις υποχρεώσεις του (ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό;) αλλά επειδή δεν ήταν για αυτό το επίπεδο. Τόσο απλό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου