29 Μαΐ 2018

«Πέρασες την καριέρα σου κάνοντας τον φιλόσοφο, γεμάτος αξίες, δεν είσαι άντρας και θα παραμείνεις παλιάτσος»

Ενα σχόλιο φουλ επίθεση, και με αρκετές προσβολές, υπάρχει στη σελίδα του Τζανλουίτζι Μπουφόν στο Facebook.

Ο Ιταλός γκολκίπερ ανέβασε ένα διαφημιστικό μήνυμα με την περιγραφή: Οποια κι αν είναι η πρόκληση, δε θα σε αφήσω να σταθείς εμπόδιο. Βέβαια, εν αναμονή της απόφασής του για το μέλλον του, το συγκεκριμένο σχόλιο δείχνει πως ο Τζίτζι είναι αποφασισμένος.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε σε ένα φίλαθλο, ο οποίος μέσα σε 150 λέξεις «στόλισε» για τα καλά τον πρώην αρχηγό της Γιουβέντους. Τα λόγια του είναι αρκετά σκληρά και δείχνουν μεγάλο παράπονο. Και μια αγάπη που εξελίχθηκε σε… μίσος.

«Δε θα σε θυμούνται ποτέ σαν πραγματικό αρχηγό... ούτε σαν άντρα!!!», ξεκινάει το σχόλιό του. Και συνεχίζει: «Πέρασες την καριέρα σου κάνοντας τον φιλόσοφο και αυτόν που είναι γεμάτος αξίες, όταν στην πραγματικότητα η μόνη αξία που έχεις είναι αυτή του να είσαι ο πιο δυνατός τερματοφύλακας του κόσμου, αλλά ως άνθρωπος αξίζεις μηδέν!».

Αναλύοντας περισσότερο την υπόθεση, σύμφωνα με τη δική του οπτική, ο φίλαθλος γράφει: «Η Γιούβε μια οικογένεια; Η Γιούβε στην καρδιά; Stile Juve; Ολα αυτά τα έλεγες αλλά όπως είπα, εσύ είσαι πάντα λόγια και τίποτα άλλο! Ελπίζω ότι θα πας στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα σε συναντήσουμε του χρόνου και θα σε πετάξουμε έξω... Γιατί δεν αξίζεις να κατακτήσεις αυτό το τρόπαιο!!!».


Και κλείνει δείχνοντας πως τον έχει ξεγράψει εντελώς: «Ησουν το είδωλο μου από όταν ήμουν έφηβος μέχρι σήμερα που είμαι 29 ετών... Δεν μπορείς να καταλάβεις την απογοήτευση που με έκανες να αισθανθώ... Αλλά ευτυχώς έχω στην καρδιά μου έναν πραγματικό αρχηγό, τον ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ, έναν πραγματικό άντρα... Κάτι που εσύ δε θα είσαι ποτέ. Εσύ είσαι και θα παραμείνεις παλιάτσος». Ακραίο και άδικο...

Το συγκεκριμένο post έχει μερικές αντιδράσεις από τους υπόλοιπους χρήστες. Οι περισσότεροι, πάνω από 50, συμφωνούν με το κείμενο, λιγότεροι το θεωρούν… «τέλειο», ενώ καμιά 15αριά είναι εκνευρισμένοι με τον σχολιαστή. Σίγουρα ο Μπουφόν κατάφερε να ταρακουνήσει για τα καλά τον πλανήτη Γιουβέντους. Και κάποιοι πιστεύουν πως ο Στέφανο Τακόνι, τις δηλώσεις του οποίου δημοσιεύσαμε πριν λίγο, απλά είπε δυνατά όσα πιστεύει η αντίθετη πλευρά. Αυτή που κατακρίνει τον Τζίτζι για την απόφασή του να φύγει από τη Γιούβε, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.


6 σχόλια:

  1. 2ος ημιτελικός Γιουβέντους-Παρί μέσα στο Τορίνο, πέναλτι για την Γιουβε στο 92, αν αποκρούσει ο Μπουφόν πάει τελικό η Παρί. Για πείτε ρε μάγκες, θα πάει μετά να χαιρετήσει την κούρβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Παρι θα αποκλειστεί στους 16 από την Μπαγερν ή Ρεαλ πάλι 😛 οπότε θα μπορεί να μας βλέπει απο το σπιτι του οπως ο Ντανι αλβες

      Διαγραφή
  2. Οχι φίλοι μου, δεν είναι ούτε ακραίο ουτε άδικο. Ολο το χρόνο διατυμπανιζε οτι τέλος. Οχι απο εμας αλλά η καριέρα. Τελευταία ευκαιρία να πάρει τσου λου, τελευταία συμετοχή με εθνική, θα μείνει μόνο αν παρουμε τσου λου για να έχει ευκαιρία να σηκώσει και σουπερ καπ ή το παγκοσμιο συλλόγων. Και τελικά;;; Ψέμα το ένα, ψέμα το άλλο, παει Παρί, θα παίξει ξανά στην εθνική για να παει γιουρο. Και όλοι αυτοί που πίστευαν τέλος;; που έκλαιγαν για τον άνθρωπο και παίχτη Μπουφόν νομίζοντας οτι τέλος;;; Μ...κες!!! Ετσι πιαστηκαμε!!! Στο καλό προδότη, τα λέμε εκεί που θα σε πονέσει περισσότερο.........FORZA JUVE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα π΄παρει κι` αυτό με το Παρρίσι Άγιος Γερμαινός ΄το τρίτο.... το μακρύερο, ό,τι δηλ. πήρε ο Βοντάλ με τη Μπάγερν, ο Πογκμπά με τη Γιουνάιτεντ και ο Κόντε με την Τσέλσι... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μεγάλοι αρχηγοί τελείωσαν με τον τοτι και για μας με τον Αλεξ. Είμαι 44, γιουβε από μπόμπιρας, έχετε εικόνα του τι έχω ζήσει μαζί του. Μεγάλωσα μαζί του και δεν μου έδωσε ποτέ το δικαίωμα να τον αμφισβητήσω για κάτι. Θα μου πείτε άλλες εποχές, χωρίς σόσιαλ μίντια, ίντερνετ κάτι λίγα, δεν μαθαίναμε και πολλά τότε. Παρόλα αυτά τον έβλεπες στον πάγκο κύριο, τον έβλεπες να μπαίνει αλλαγή και να σου χαρίζει τρίποντα, να σκίζεται για την φανέλα, για το νούμερο που κουβαλάει. Σηκώσαμε πρωτάθλημα μέσα στο μιλάνο με φάουλ γκολ και ο καπέλο μου έμεινε ανέκφραστος. Ο αρχηγός μας τα ανέχτηκε όλα αυτά σαν αρχηγός, η ομάδα πάνω από όλα. Διάβαζα τόσο καιρό πόσο κύριος, πόσο μεγάλος είναι ο Μπουφόν, πόσο αρχηγός μας και όλα τα υπόλοιπα. Εμένα να σας πω την αλήθεια το τόσο φίλος με όλους δεν μου αρέσει. Το τόσο πολύ πια fair play δηλαδή έλεος.
    Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την αξία και τα όσα μας έχει δώσει ο μπουφόν, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ότι και αν κάνει τελικά, Ντελ Πιέρο όμως δεν είναι και φοβάμαι πως δεν είναι πλέον εποχές για μεγάλους αρχηγούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προδοσια είναι βαρύς χαρακτηρισμός. Όμως όπως σχολίασα και σε αλλο αρθρο ο Τζιτζι δεν χάνει κάτι από την αξία του σαν τερματοφύλακας. Είναι και θα θεωρείται τοπ.
    Για τους απανταχού Γιουβεντινους όμως αν στα 41 του χρόνια πάει να συνεχίσει την καριέρα του οπουδήποτε,τότε από μύθος που μπορεί να χαρακτηριστεί,θα είναι ένας από τους πολλούς που περνούν από την Γιούβε μας...
    Όλη αυτή η πολεμική όμως είναι εν αναμονή της απόφασης του. Οπότε ας ηρεμήσουμε να περιμένουμε τι θα γίνει και μετά εδώ είμαστε να κατεθεσουμε τις απόψεις μας...
    Κάνεις πάνω από την Γιουβέντους
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή