6 Μαΐ 2018

Μια ριζοσπαστική κίνηση από τους οργανωμένους της Γιούβε

Ανάποδα τα πανό τους κρέμασαν τα κλαμπ της Curva Sud στο παιχνίδι με την Μπολόνια.

Οι οργανωμένοι της Γιουβέντους προχώρησαν σε αυτή την πράξη με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την τιμή που έβαλε η Ρόμα στην κερκίδα των φιλοξενουμένων για το ματς του επόμενου Σαββατοκύριακου.

Με μία ανακοίνωση που δεν υπογράφεται από κάποιο σύνδεσμο αλλά απ’ όλο το πέταλο, οι τιφόζι της Γιούβε έγραψαν αρκετά και κάλεσαν και τα άλλα κλαμπ να ακολουθήσουν και να μην πάνε στη Ρώμη για το παιχνίδι!

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ρόμα-Γιούβε: Εμείς δε θα είμαστε! Αρκετά! Είναι απαράδεκτη η τιμή των 70 ευρώ για τη θύρα των φιλοξενούμενων του Ολίμπικο για το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το "φούσκωμα" των τιμών των εισιτηρίων είναι πλέον ένα χτύπημα στο κεφάλι του Γιουβεντίνου οπαδού, "ένοχος" επειδή υποστηρίζει μια ομάδα νικήτρια και όπου πάει δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αφήσει λεφτά.

Η curva είναι η εξέδρα που ανέκαθεν θεωρείται "λαϊκή", όρος που στο παρελθόν συχνά την αντιπροσώπευε. "Λαϊκό" πάντως δεν έχει μείνει τίποτα πλέον, με δεδομένες τις υπερβολικές τιμές σε αγώνες όπως αυτός της προτελευταίας αγωνιστικής, οι οποίοι γίνονται σε γήπεδα όπως το Ολίμπικο, όπου η οπτική δεν είναι και η καλύτερη, όπως και οι υπηρεσίες προς τους οπαδούς.


Για αυτό τον λόγο, με βαριά καρδιά, με δεδομένο ότι μπορεί να είναι το ματς-scudetto, όλα τα κλαμπ των ultras θα απέχουν από την εκδρομή. Τα κόστη είναι αβάσταχτα και υπολογίζοντας ότι για το 2018 προβλέπεται η μείωση μισθών στην Ιταλία, τέτοιες αυξήσεις στις τιμές είναι απαράδεκτες και όχι δικαιολογημένες. Υποθέτουμε ότι οι πολιτικές δυνάμεις θα ασχοληθούν με αυτή τη συμπεριφορά των ποδοσφαιρικών κλαμπ και θα επέμβουν με στόχο να βάλουν ένα ανώτατο όριο στην τιμή των εισιτηρίων των "λαϊκών" εξεδρών.

Καλούμε όλα τα official κλαμπ οπαδών της Γιουβέντους και όλους τους μπιανκονέρι τιφόζι να απέχουν μαζικά από το ματς με τη Ρόμα και να μην ανεβάσουν πανό ή οτιδήποτε άλλο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τιμών των εισιτηρίων, εκφράζοντας έτσι τη συμπαράσταση τους σε εμάς. Το ποτήρι είναι γεμάτο (ξεχειλίζει).

Curva Sud».

Το θέμα δημοσιεύθηκε στο οπαδικό σάιτ bandierabianconera.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου