5 Μαΐ 2018

Η Γιούβε που σφυρίχτηκε στο ημίχρονο είναι η ίδια με τη Γιούβε που έχτισε μια αυτοκρατορία!

Με ανατροπή η Γιουβέντους έκανε το χρέος απέναντι στη Μπολόνια και το τελικό 3-1 την φέρνει ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα, το 7ο σερί.

Οι μπιανκονέρι, με ένα ματς περισσότερο, βρίσκονται στο +7 από τη Νάπολι και υπό προϋποθέσεις μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα την Κυριακή, αν φυσικά η… Τορίνο κερδίσει μέσα στο Σαν Πάολο!

Η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στην επανάληψη πήρε το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές έλεγχε το ματς, χωρίς βέβαια να παίξει ιδιαίτερο ποδόσφαιρο, και δύσκολα θα γινόταν η έκπληξη ακόμη και μετά το 0-1.


Εξάλλου, η 5η Μαΐου είναι μια ιδιαίτερη ημερομηνία για την Κυρία και δε θα μπορούσε να πετύχει κάτι διαφορετικό από μια νίκη που θα την έφερνε ακόμη πιο κοντά στο σκουντέτο. Με αντίπαλο την Μπολόνια, και μάλιστα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, η Γιούβε είχε μόνο να χάσει. Πήρε τους τρεις βαθμούς και πάει τώρα στη Ρώμη για να παίξει τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.

Αυτή η Γιουβέντους, η δίχως φαντασία και κουρασμένη Γιουβέντους, η Γιούβε που σφυρίχτηκε στο ημίχρονο είναι κοντά στο τέταρτο σερί νταμπλ και στο 7ο σερί πρωτάθλημα. Ο κύκλος της συγκεκριμένης ομάδας κλείνει, αλλά με εντυπωσιακό τρόπο. Πριν 7 χρόνια δε φανταζόταν κανείς πως θα υπάρξει αυτή η μοναδική επίδοση. Μιλάμε για μια αυτοκρατορία που όμοιά της δύσκολα θα υπάρξει ξανά!

Forza Juve!


8 σχόλια:

  1. με ποσες σφαγες ερχεται το 7ο συνεχομενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρωταθλημα κλαπηκε απο την ναπολι.οπως πολλα αλλα βλεπε δεκαετια 80 απο φιορεντινα το 98 απο ιντερ κλεμμενα απο την ρομα και η βουτια του μπονιεκ.πραγματικα αν μπορειτε να τα πανηγυρισετε χαλαλι σας.η ναπολι επαιζε μπαλα φετος χωρις διαιτητες.καλη συνεχεια να εχετε.

      Διαγραφή
    2. Αν θες τη γνώμη μας, το άλλοθι των άλλων πως η Γιούβε τους κλέβει, είναι μια από τις αιτίες που δεν μπορουν να την κοντράρουν. Γιατί έχουν τη δικαιολογία έτοιμη.

      Η Γιούβε, για παράδειγμα, τιμωρήθηκε για ένα σκάνδαλο. Πούλησε παίκτες, διέλυσε τις δομές της, Δώδεκα χρόνια μετά, έχει πάρει 7 σερί πρωταθλήματα.

      Όσο για τον Μπόνιεκ, στο ματς που αναφέρεσαι υπήρχαν 39 νεκροί. Κρίμα που το φέρνεις στην κουβέντα ως παράδειγμα.

      Διαγραφή
    3. Τον μπονιεκ τον αναφερω για το αγωνιστικο κομματι.σε καμια περιπτωση δεν χαιρομαι για τα οσα επακολουθησαν ο θανατος δεν εχει χρωμα.οσο για φετος λυπηθηκα που αδικηθηκατε με την ρεαλ ετσι γιατι θελουμε να πανε καλα οι ιταλικες ομαδες.συγνωμη για το αρχικο ποστ ξεφυγα ειχα νευρα επειδη η ομαδα μου σημερα εχασε τον τιτλο.ειστε πιο ψημενοι στον πρωταθλητισμο ειναι η αληθεια.ας ελπισουμε σε εξισου ενα καλο πρωταθλημα του χρονου να ξανα γινει το καλτσιο οπως παλια.συγνωμη και παλι να στε ολοι καλα ευχομαι μαγκες.

      Διαγραφή
    4. Αυτό με το Μπονιεκ δείχνει τον χαρακτήρα του και δεν έπρεπε να απαντήσετε.

      Διαγραφή
    5. Δεκτά τα όσα λες φίλε. Κάποιες φορές ξεφεύγουμε, συμβαίνει αυτό.

      Για τον Μπόνιεκ πάντως επιμένουμε γιατί εμείς το έχουμε ζήσει το δράμα. Είναι κακό να χρησιμοποιείται για παράδειγμα διαιτησίας. Και στην Ελλάδα συμβαίνει αρκετά αυτό. Ελπίζουμε να κρατήσεις αυτό από την κουβέντα μας και να το πεις κι εσύ στους επόμενους που θα το κάνουν.

      Ναι, του χρόνου προβλέπεται πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Για να γίνει όμως όπως το μάθαμε το '90, χρειάζεται να γίνει κοσμογονία. Εκτός από τους παράγοντες και το χρήμα που δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν και τα αστέρια.

      Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  2. Χαχαχα νίκησαν μια φορά στο Τορίνο και νόμιζαν ότι δικαιούνται το πρωτάθλημα.
    Είχαν ξεκινήσει και τις προετοιμασίες για την φιέστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή