29 Μαΐ 2018

Πρόταση για Πιάνιτς σκέφτεται να κάνει η Ρεάλ, με πόσα θα το κουβέντιαζε η Γιούβε

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει ως στόχο τον Μίραλεμ Πιάνιτς και η Γιουβέντους φέρεται να το συζητάει.

Για τον Βόσνιο χαφ είχε γραφτεί για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν πριν λίγους μήνες, με τα σχετικά δημοσιεύματα τότε να αναφέρουν ότι οι μπιανκονέρι θα έκαναν συζήτηση αν υπήρχε ένα πολύ καλό ποσό στο τραπέζι.


Τώρα, σύμφωνα με το βρετανικό Sky Sports, το οποίο συνήθως έχει καλή πληροφόρηση, η Ρεάλ είναι αυτή που σκέφτεται τον Πιάνιτς σαν πιθανό αντικαταστάτη του Λούκα Μόντριτς και φέρεται να ετοιμάζει την πρόταση της. Οπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η Γιούβε θα είναι διατεθειμένη να συζητήσει, ξεκινώντας όμως από τα 65 εκατ. ευρώ.


3 σχόλια:

  1. Αν πάει Ρεάλ η και γενικότερα σε άλλη τοπ ομάδα,θα λάμψει. Στο δικό μας κέντρο παίζει σε λάθος θέση και κάνει την δουλειά που ξέρει ξεκινωντας 20 μέτρα πίσω από ότι έχει συνηθίσει.
    Στην Ρεάλ θα παίξει σαν εσωτερικός αριστερός ή δεξιός μέσος και όχι σαν εξαρι, καταναλώνοντας τις ήδη λιγοστές του δυναμεις.
    Ο Μαξ θα πρεπει να ανακατέψει την τράπουλα για να ανέβει το κέντρο με τους ήδη υπάρχοντες παιχτες και με την προσθήκη Τζαν λογικά.
    Έστω ότι ερχόταν ο Κασεμιρο στην Γιουβέντους,ο Μαξ θα τον έβαζε αλλά Στουραρο αριστερό χαφ-εξτρεμ-φουλ μπακ κλπ. αλλά όχι στο 6...
    Ένα παράδειγμα για να δούμε πως σκέφτεται σε σχέση με τον "μυρωδια" Ζιζου των τριών σερί....
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν συμφωνώ γιατί όπως είπες και εσύ δεν έχει δυνάμεις δεν θα άντεχε να παίξει ψευτο φουλ μπακ η θέση που του αρμόζει είναι αυτή και τα πάει περίφημα
      Θεωρώ ότι με προσθήκη η βινταλ η πογκμπα που έχουν το γκολ και η τριάδα στα χαφ συμπληρωθεί με ματουιντι θα έχουμε ένα άξιο κέντρο με τα όλα του

      Διαγραφή
  2. Μαλλον δεν εγινα κατανοητος. Δεν ειπα πουθενα ο Πιανιτς να παιξει φουλ μπακ. Η θεση του ειναι στο κεντρο,αλλα οχι στο εξι. Σε τριαδα κεντρου δηλαδη μπροστα απο το εξι αριστερα ή δεξια... Στην Ρομα απο οπου τον πηραμε επαιζε οχταρι με επιθετικες βλεψεις,γι αυτο και αγοραστηκε. Τωρα ο Μαξ θελει να τον βαφτισει με το έτσι θελω Πιρλο.
    Αυτο που εννοουσα ειναι πως αν ο Αλεγκρι ηταν κοουτς στη Ρεαλ θα αναλωνε τον Μοντριτς μπροστα απο την αμυνα και τον Κασεμιρο στην θεση που καλυπτει ο Μοντριτς.Αυτο το λαθος κανει και στην Γιουβε γιατι θελει να εχει καλη πρωτη πασα οταν βγαινουμε απο την αμυνα.
    Ο Πιανιτς ηταν μετρ της καθετης και των απευθειας φαουλ και γενικοτερα ασιστ μαν και με τον Μιστερ τα εχει χασει σχεδον ολα αυτα τα στοιχεια. Φετος ηταν σκια του εαυτου του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή