12 Μαΐ 2018

Για πρώτη φορά ακούστηκε αυτό το όνομα για τη θέση του Αλέγκρι, αν δεν τα βρει με τη Γιούβε

Για πρώτη φορά δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού και συγκεκριμένα του κρατικού, ανέφερε ένα συγκεκριμένο όνομα, που ξυπνάει μνήμες, για τη Γιουβέντους.

Με τους μπιανκονέρι να έχουν κατακτήσει το κύπελλο και να απέχουν ένα βαθμό από το πρωτάθλημα, δηλαδή το 4ο σερί νταμπλ, στο Τορίνο έρχεται μπροστά-μπροστά στη σειρά προτεραιότητας του θέμα του προπονητή.

Ενα θέμα για το οποίο μίλησε και ο δημοσιογράφος της RAI Τσίρο Βενεράτο, λέγοντας αρχικά πως «θα είναι καθοριστική η συνάντηση του Αλέγκρι με τους Ανιέλι, Μαρότα, Παράτιτσι και Νέντβεντ μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Η Γιούβε ή θα ενισχυθεί με δύο παίκτες που θα έρθουν και επιτρέψουν στην ομάδα να παλέψει για το Champions League ή θα ξεκινήσει από το μηδέν με ένα νέο πρότζεκτ. Ο Αλέγκρι δε βλέπει μέση κατάσταση, ενώ ο Μαρότα είναι απολύτως πεπεισμένος ότι μετά από αυτή τη συνάντηση ο Μαξ θα παραμείνει».


Επειδή, όμως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην παραμείνει, ο δημοσιογράφος της RAI πρόσθεσε: «Αν δεν παραμείνει ο Αλέγκρι και έχουμε τέλος της συνεργασίας, υπάρχουν φωνές -τις οποίες προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει η Γιουβέντους, αλλά τις επιβεβαιώνει το ποδοσφαιρικό περιβάλλον γενικά- για τον Αντόνιο Κόντε και σίγουρα όχι για τον Κάρλο Αντσελότι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου