30 Μαΐ 2018

Η Γιούβε δέχεται να πουλήσει 15-20 εκατ. ευρώ τον Κιν βάζοντας όμως έναν όρο

Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ικανός να φέρει στη Γιουβέντους μια πολύ καλή πρόταση για τον Μόιζε Κιν.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν 2016-17 ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των μπιανκονέρι, είχε γίνει πρώτο θέμα επειδή είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και έκανε και συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Στη Serie A, μάλιστα, είχε σκοράρει κόντρα στη Μπολόνια.

Την επόμενη σεζόν, τη φετινή δηλαδή, δόθηκε δανεικός στη Βερόνα όπου είχε 4 γκολ σε 19 συμμετοχές, χωρίς να δείξει κάτι τρομερό γενικά. Παρ' όλα αυτά, στο Τορίνο μπορούν να περιμένουν ότι θα πάρουν λεφτά αφού τα ρεπορτάζ θέλουν τον Μίνο Ραϊόλα να φέρνει πρόταση από την Ολλανδία και συγκεκριμένα την Αϊντχόφεν.


Σύμφωνα με την Tuttosport, οι Ολλανδοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν 15-20 εκατ. ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τη Γιουβέντους, η οποία όμως θα δεχθεί μόνο υπό ένα όρο: Να μπει στο συμβόλαιο του ρήτρα επαναγοράς, ώστε οι μπιανκονέρι να έχουν τον πρώτο λόγο για να τον κάνουν ξανά δικό τους, με περισσότερα λεφτά, αν κρίνουν ότι αξίζει κάτι τέτοιο.


6 σχόλια:

  1. https://realsport101.com/news/sports/football/gigi-buffon-reasons-behind-psg-move/ μπείτε εδώ να δείτε πόσο είναι τα αποτελέσματα για τον αν έκανε καλά ή οχι που παει Παρί ο .....μεγάλος αρχηγός. Ξευτιλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Αυτό το άρθρο είναι άποψη.
      2. Σιγά μην πάρει ευρωπαϊκό μ' αυτούς.
      3. Τσάμπα θα έπαιζε;

      Διαγραφή
  2. Παιχτακι τρελό
    Επιθετικός που τρέχει
    Αν θες ανανεωμένη επίθεση και λύσεις από τον πάγκο που μπορούν να σου προσφέρουν ποιοτικά λεπτά τον κρατάς

    Υγ φέτος στην Μπολόνια έπαιζε έξω αριστερά θέση που δεν είναι η φυσική του δικαιολογουνται τα 4 γκολ σε 19 αγώνες έχοντας και έναν σοβαρό τραυματισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ιταλία ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι είναι σε σκέψεις και η Ίντερ σχετικά με το θέμα ανταλλαγής Ιγκουαιν με Ικαρντι. Μπορείτε να κάνετε ενα αναλυτικό ρεπορτάζ απο αυτά που ακούγονται και πια η γνώμη σας; Εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω αποφασισει αν θέλω ή όχι. Απο τη μία πάω παρα πολύ πιπιτα και απο την άλλη λέω μεγάλη προσθήκη του δολοφόνου και τεράστια νίκη απέναντι στους ανύπαρκτους. Αλλά φοβάμαι Γουάντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρακολουθούμε το θέμα και όπως πάντα θα υπάρξει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, Alex. Και η γνώμη αρθρογράφου θα υπάρξει όταν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Εγω παντως δεν τον θελω γιατι δε μου αρεσει ο χαρακτηρας του. μια χαρα τα βαζει ακομα ο πιπιτα. αλλου ειναι η αδυναμια μας και εκει πρεπει να εστιασουν.

      Διαγραφή