17 Μαΐ 2018

«Εχω μια σημαντική πρόταση εκτός γηπέδου»

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα του Τζανλουίτζι Μπουφόν; Ο ίδιος πάντως δε θέλησε να το αποκαλύψει, ίσως γιατί ακόμη δεν την έχει αποφασίσει.

Μετά την ανακοίνωση πως το Σάββατο θα παίξει το τελευταίο του ματς με την μπιανκονέρα φανέλα, ο Τζίτζι δέχτηκε ερωτήσεις. Οι δημοσιογράφοι, όπως ήταν φυσικό τον στρίμωξαν ώστε να του πάρουν μια κουβέντα για το τι σκοπεύει να κάνει.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξω ένα ματς το Σάββατο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια συνεχής συζήτηση με τον Αντρέα (Ανιέλι) και ξέρει όλα όσα σκέφτομαι, βασικά είναι ένας συμβουλάτορας που δε θέλω να χάσω. Μέχρι και πριν 15 μέρες ήμουν σίγουρος ότι θα σταματήσω, τώρα έχουν έρθει κάποιες προτάσεις και ενδιαφέρουσες προκλήσεις τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός», είπε αρχικά ο Μπουφόν.


Και συνέχισε: «Και την πιο σημαντική πρόταση για το εκτός γηπέδου μου την έχει κάνει ο Αντρέα. Μετά από αυτές τις τρεις μέρες που θα είναι γεμάτες συναισθήματα, πιστεύω ότι την προσεχή εβδομάδα μετά από 2-3 μέρες ήρεμης σκέψης θα πάρω την οριστική απόφαση μου».

Για το αν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αν συνεχίσει, να το κάνει σε ιταλική ομάδα: «Δεν μιλάμε για την Ιταλία. Θα μπορούσε να υπάρξει μια επιστροφή στην Πάρμα, αλλά αυτά είναι απλά ρομαντικά πράγματα, τίποτα παραπάνω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου