17 Μαΐ 2018

Η φωτογραφία που πυροδότησε το σενάριο της δεύτερης ευκαιρίας

Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας παρουσίασαν πριν δύο ημέρες τις νέες, πρώτες φανέλες τους.

Ασχετα αν αρέσουν ή όχι, ξέχωρα από την κριτική που δέχτηκε το σχέδιο από τους τιφόζι, υπήρχε μια εικόνα που κάποιους τους έβαλε σε σκέψεις.
Μαζί με τον Πιάνιτς, Ντιμπάλα, Κουαδράδο και Στουράρο (ναι, τον Ιταλό παγκίτη) εμφανίστηκε και κάποιος που θεωρείται σχεδόν σίγουρο που θα φύγει από την ομάδα.

Ο Μπένεντικτ Χέβεντες. Ο Γερμανός δεν έχει καταφέρει πολλά πράγματα στο Τορίνο αφού το μεγαλύτερο διάστημα ήταν τραυματίας και δικαίως κυριαρχεί η άποψη πως θα πάρει το δρόμο της επιστροφής.


Το γεγονός πως βρίσκεται στη φωτογράφιση με τη νέα εμφάνιση, πυροδότησε το σενάριο της παραμονής και της δεύτερης ευκαιρίας. Αυτό στηρίζεται στο γεγονός πως η διοίκηση έχει δουλέψει ήδη το πλάνο της και λογικά θα ξέρει αν ο Γερμανός αμυντικός θα έχει θέση στην ομάδα ή όχι.



Και η περίπτωσή του δεν έχει να κάνει με αυτή του Πολ Πογκμπά που πουλήθηκε λίγο μετά. Ο Γάλλος ήταν ο Νο 1 στόχος εκείνη την εποχή και έφερε λεφτά που δεν είχαν δοθεί έως τότε σε ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Χέβεντες αλλά το σενάριο έχει βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου