17 Μαΐ 2018

Οι 4 ομάδες που θέλουν ν’ αρπάξουν το «ναι» του Μπουφόν

Αφού ο Τζίτζι Μπουφόν δεν ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, σειρά παίρνουν τα σενάρια για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Ολοι περίμεναν ότι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο αρχηγός της Γιουβέντους θα ανακοίνωνε και το τέλος. Ο Μπουφόν, τελικά, ανακοίνωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιο θα είναι το μέλλον του, παρά μόνο ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει ως τερματοφύλακας της Γιούβε. Θα είναι παράγοντας της Γιούβε, θα είναι παράγοντας της ομοσπονδίας ή της FIFA, θα συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα, δεν το ξέρει κανείς, αφού δεν το ξέρει ο ίδιος...

Κι αφού ο Τζίτζι δεν έχει αποφασίσει ακόμη, ο Γιουβεντίνος είναι τώρα στην άβολη θέση να διαβάζει ότι έχει γίνει μια εξαιρετική πρόταση από την Λίβερπουλ, ότι έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση η Παρί Σεν Ζερμέν, ότι έχει γίνει μια δελεαστική πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ότι η Γκλάντμπαχ τον... φλερτάρει μέσω του twitter.


Δεν αρέσει σε κανέναν η σκέψη του να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα ο Μπουφόν για να κλείσει την καριέρα του στα 41 του και όχι στα 40, αλλά μπορεί και να μην είναι έτσι και τελικά να μην έχουν βάση αυτά τα σενάρια. Ολα θα ξεκαθαρίσουν όταν ο Τζίτζι αποφασίσει τι θα κάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου