26 Μαΐ 2018

Η νέα εποχή της εθνικής Ιταλίας ξεκινάει χωρίς τη Γιουβέντους

Η εποχή Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας αρχίζει μεθαύριο και η Γιουβέντους δεν έχει θέση σε αυτή.

Η Σκουάντρα Ατζούρα επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας πλέον στο τιμόνι τον Μαντσίνι, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Αυτό θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα σε φιλικό αγώνα με την Σαουδική Αραβία στην Ελβετία και ο Μαντσίνι δεν προτίθεται να βάλει ούτε έναν παίκτη της Γιούβε στην αρχική 11άδα.


Αυτή, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα αποτελείται από τους Ντοναρούμα, Τζαπακόστα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Κρίσιτο, Ζορζίνιο, Πελεγκρίνι, Φλορέντσι, Ινσίνιε, Βέρντι (ή Πολιτάνο), Μπαλοτέλι.

Η εθνική Ιταλίας δε θα έχει στην 11άδα της κανέναν παίκτη της πρωταθλήτριας και ίσως να μη φταίει μόνο ο Μαντσίνι γι’ αυτό αλλά οι συγκυρίες και οι επιλογές (Κιελίνι και Μπερναρντέσκι τραυματίες, Στουράρο και Μαρκίζιο δεν παίζουν). Θα έχει τον Μάριο τον Μπαλοτέλι, ο οποίος φεύγει ως αποτυχημένος από τη Νις αλλά ο προπονητής πιστεύει ότι θα τον αναγεννήσει. 


4 σχόλια:

  1. Όχι και ως αποτυχημένος ρε παιδιά 28 αγωνιστικές 18 γκολ αντικειμενικοι να είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεχόμαστε τον αριθμό που λες. Γιατί φεύγει όμως αφού πέτυχε;

      Διαγραφή
  2. Η Εθνική Ιταλίας χωρίς..Γιούβε είναι φαγητό χωρίς αλάτι δε θα μιλήσουμε για το παρελθόν γιατί δεν μπορούμε να συγκρίνουμε παίχτες & καταστάσεις.Γενικά όμως οι μεγάλοι παίχτες ΙΤΑΛΟΙ δεν υπάρχουν πλέον σε κανένα σύλλογο ΟΥΤΕ στη Γιούβε ...Παίχτες δεύτερης κλάσεως του .....ΚΙΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγει και 2ον ακούγονται πολλές ομάδες γύρω από το όνομα του μέχρι και η γιουβε δηλαδή ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς από την νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή