26 Ιουν 2018

Εξελίξεις που είναι υπέρ της Γιούβε για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Αν η καταλανική El Mundo Deportivo γράφει αλήθεια σήμερα, τότε το θέμα Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μπορεί να γίνει πιο βατό για τη Γιουβέντους.

Χθες αναφέραμε αγγλικό δημοσίευμα, το οποίο υποστήριζε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Σέρβου χαφ της Λάτσιο.

Σήμερα η καταλανική εφημερίδα γράφει ότι αποσύρεται και η Μπαρτσελόνα επειδή θεωρεί υπερβολικές τις απαιτήσεις του Κλαούντιο Λοτίτο για να πουλήσει τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Αν γράφουν αλήθεια, τότε μειώνονται κι άλλο οι διεκδικητές του Σέρβου, πράγμα που σημαίνει ότι η Λάτσιο δε θα μπορούν να ζητήσουν τελικά τον ουρανό με τ' άστρα για να τον πουλήσουν.

Και αν σκεφτούμε τις δηλώσεις του πατέρα του στην Tuttosport πριν κάποιες μέρες, το tweet που είχε κάνει Σέρβος δημοσιογράφος πριν την έναρξη του Μουντιάλ αλλά και το χαμόγελο του ίδιου του Σεργκέι πριν λίγες μέρες όταν τον ρώτησαν για τη Γιουβέντους, τότε τα πράγματα μπορεί και να στρώνουν καλά για τους μπιανκονέρι.


Δεν μπορούμε να ξέρουμε, φυσικά, τι θα γίνει στο τέλος, αλλά είναι πιθανό τελικά ο Λοτίτο να μην μπορέσει να αποφύγει το να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μπέπε Μαρότα. Και το ποσό, αν έχουν μειωθεί τόσο πολύ οι διεκδικητές, δε θα μπορεί να φτάσει στο ύψος που θέλει ο πρόεδρος των λατσιάλι...  


1 σχόλιο: