18 Ιουν 2018

Τα λεφτά που διαδίδει ο Λοτίτο πως θέλει για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν πρόκειται να τα πάρει ποτέ από τον Μαρότα

Οι δηλώσεις του πατέρα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην Tuttosport μπορεί να προκαλέσουν μια... τραγικά αστεία αντίδραση από τον Κλαούντιο Λοτίτο.

Ο πατέρας του Σέρβου χαφ μίλησε χθες στην Tuttosport και είπε, όπως παρουσιάσαμε σε σχετικό κομμάτι, ότι η Γιουβέντους είναι η τέλεια ομάδα για τον γιο του και ότι το έχει πει πολλές φορές και στον ίδιο.

Αυτό, όπως φαίνεται, δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της Λάτσιο, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζει την «απάντηση» του. Οπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ η ρωμαϊκή Il Messaggero, ο Λοτίτο εκτιμάει ότι αυτές οι δηλώσεις μπορεί να παίξουν ρόλο στο θέμα της μεταγραφής του Σέρβου χαφ και γι' αυτό παίρνει τα μέτρα του.

Ποια είναι αυτά;


Η αύξηση της τιμής του. Επειδή ο Λοτίτο, λέει το ρεπορτάζ, φοβάται ότι ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο τέλος θα του πει ότι θέλει να πάει στη Γιουβέντους, φροντίζει να βγάλει προς τα έξω ότι για τους μπιανκονέρι η τιμή είναι... μεγαλύτερη των 150 εκατ. ευρώ!

Λογικά θα είναι μία από τις γνωστές ρωμαϊκές υπερβολές, αλλά με τον συγκεκριμένο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και ειδικά όταν έχει να κάνει με τη Γιούβε... Τόσα λεφτά, πάντως, δεν πρόκειται να του τα δώσει ο Μπέπε Μαρότα ούτε σε τρεις μεταγραφικές περιόδους!


1 σχόλιο:

  1. Εγω λεω με τοσα λεφτα να φτιαξουμε ενα γήπεδο στη λατσιο και τη ρομα και να τους το νοικιαζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή