9 Ιουν 2018

Μια από τις τελευταίες ζαριές του Ρουγκάνι που τον έχει φάει ο έρωτας

Το φετινό καλοκαίρι είναι κομβικό για την καριέρα του Ντανιέλε Ρουγκάνι, εντός ή εκτός Γιουβέντους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει πει πολλές φορές ότι αυτός θα είναι ο βασικός στόπερ της Γιούβε και της εθνικής Ιταλίας για δέκα χρόνια. Η διοίκηση, παράλληλα, έχει απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση ή κρούση έχει δεχθεί αυτά τα χρόνια.

Ο Ρουγκάνι είναι σε ένα περιβάλλον που τον πιστεύει, αλλά που δεν το έχει κερδίσει ακόμη στο 100%. Ευκαιρίες πήρε, καλά ματς έκανε, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πείσει σε απόλυτο βαθμό τον προπονητή του.

Σε αυτό, λένε στο Τορίνο, έχει παίξει ρόλο η νοοτροπία του, η εξωγηπεδική του ζωή, όχι υπό την έννοια ότι ξενυχτάει αλλά ότι είναι φουλ ερωτευμένος πάντα. Δεν είναι κακό να είναι, αλλά είναι κακό όταν αυτό τον αποσπάει από τη δουλειά του.

Το θέμα είναι ότι αυτό το καλοκαίρι, είναι και αυτό στο οποίο θα καθοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η καριέρα του Ντανιέλε. Σενάρια τον θέλουν να προορίζεται για αντάλλαγμα στη Λάτσιο στην υπόθεση Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, άλλες φήμες τον θέλουν να πωλείται στην Αρσεναλ, άλλοι λένε ότι θα παραμείνει τελικά αλλά παίρνοντας την τελευταία ευκαιρία του.


Αν θυμηθούμε τι σχόλια γίνονταν για τον Ρουγκάνι πριν λίγα χρόνια και με ποιον ή ποιους «τολμούσαν» να τον συγκρίνουν, έστω για να δείξουν ότι έχει πολύ μέλλον, τότε μάλλον είναι αυτονόητο ότι κάτι έχει πάει στραβά ως τώρα στην καριέρα του. Και δεν έχει πολύ χρόνο για να το διορθώσει, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη Γιούβε.

Αν παραμείνει, θα είναι πραγματικά η τελευταία ευκαιρία του.


2 σχόλια:

  1. Για μένα μπαμ θα είναι αν γίνει ανταλλαγή και πάρουμε τον ραμσει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα χαφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδί ή είναι τεμπέλης ή δεν μπορεί παραπάνω. Η γκόμενά του δεν φταίει. Λες και οι άλλοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν γκόμενες.
    Και τα ίδια πέρσυ διαβάζαμε,ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία. Εδώ στην ομάδα μένει ο Στουράρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή