21 Ιουν 2018

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσαν στη φαμίλια της Γιουβέντους

Ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο πλέον, ο Εμρέ Τσαν εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξε τη Γιουβέντους, ανατρέχοντας ακόμη και στην παιδική του ηλικία.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Γερμανού χαφ στο JTV μετά την υπογραφή του συμβολαίου και την ανακοίνωση.

«Είναι μια φανταστική μέρα για μένα, μία από τις καλύτερες της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι εμφανές ότι καταλαβαίνεις αμέσως το πόσο σπουδαίο είναι αυτό το κλαμπ. Πριν λίγο ήμουν στο J-Medical, οι εγκαταστάσεις είναι τρομερές, όπως και τα γραφεία του κλαμπ».

- Πολλές ομάδες στόχευαν στην απόκτηση σου, για ποιο λόγο επέλεξες τη Γιουβέντους τελικά;
«Γιατί η Γιουβέντους είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Παρακολουθώ την ομάδα από όταν ήμουν μικρό παιδί, η Γιουβέντους είναι συνηθισμένη να κατακτάει τίτλους και αυτό είναι που θέλω να κάνω κι εγώ».

- Αν σου πω τη λέξη «Γιουβέντους» τι σου έρχεται αμέσως στο μυαλό;
«Ο παλιός προπονητής μου. Οταν ήμουν μικρό παιδί, έξι ετών ήμουν, ο τότε προπονητής μου, μου είπε ότι μια μέρα πρέπει να παίξω στη Γιουβέντους και σήμερα είμαι εδώ. Δε θα το ξεχάσω ποτέ και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω ότι μαζί θα διασκεδάσουμε και θα κατακτήσουμε πολλούς τίτλους».

- Προφανώς έχεις πολύ καλή σχέση με τον Σάμι Κεντίρα, τι σου είπε για το κλαμπ;
«Μου είπε ότι είναι ένα πραγματικά σπουδαίο κλαμπ και ότι θα είμαι πλέον παίκτης της Γιουβέντους».

- Μίλησες με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι; Η άποψη σου για τον νέο προπονητή σου;
«Ολοι ξέρουν ότι κατακτάει σχεδόν κάθε διοργάνωση που διεκδικεί, είναι πραγματικά ένας σπουδαίος προπονητής. Ναι, μίλησα μαζί του και ήταν μια θετική συζήτηση. Δε βλέπω την ώρα να αρχίσω να δουλεύω μαζί του».


- Εχεις παίξει σε Γερμανία και Αγγλία, ποια είναι η εντύπωση σου για τη Serie A;
«Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια το ιταλικό πρωτάθλημα έχει ανέβει ξανά και ανεβαίνει κι άλλο, υπάρχουν σπουδαίες ομάδες εδώ. Το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα δεν είναι ποτέ εύκολο αλλά πρέπει να είναι και φέτος ο στόχος μας».

- Μπορείς να μας πεις γιατί επέλεξες το Νο23; Σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για σένα;
«Από την αρχή είπα στον μάνατζερ μου ότι αν είναι εφικτό θα ήθελα να φορέσω τη φανέλα με το Νο23. Είναι ένας αριθμός που πάντα μου έφερνε τύχη, μου αρέσει».

- Ευχαριστούμε Εμρέ, καλωσόρισες στη Γιουβέντους και όπως πάντα... fino alla fine!
«Forza Juve»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου