23 Ιουν 2018

Τι απάντησε η Παρί σε οπαδό της που ρώτησε «πού είναι ο Μπουφόν;»

Ενα tweet της Παρί Σεν Ζερμέν ουσιαστικά προαναγγέλλει την ανακοίνωση απόκτησης του Τζίτζι Μπουφόν.

Πριν κάποιες μέρες οι Ιταλοί έγραψαν ότι ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του, υπογράφοντας στη γαλλική ομάδα.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ όμως, όπως φαίνεται, δεν έχει βάση. Αυτό μπορεί να καταλάβει ο καθένας, τουλάχιστον, από το tweet της Παρί. Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι παρουσίασαν τις φανέλες και γενικά το merchandising της νέας σεζόν, όταν ένας οπαδός τους, τους ρώτησε μέσω twitter: «Πού είναι ο Μπουφόν;».

Σε αυτό το tweet, λοιπόν, η Παρί αποφάσισε να απαντήσει, κάνοντας retweet ένα «τιτίβισμα» του Τζίτζι, ο οποίος είχε βάλει μια φωτογραφία του που διάβαζε ένα βιβλίο.


«Είναι στη βεράντα και διαβάζει τα τελευταία νέα», ήταν η απάντηση της Παρί έχοντας κάνει, επαναλαμβάνουμε, retweet το «χτύπημα» του Μπουφόν, γεγονός που όλοι εκλαμβάνουν σαν επιβεβαίωση των συζητήσεων και της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζουμε ότι αρχές Ιουνίου είχε γραφτεί ότι ο Τζίτζι θέλει να περιμένει να λήξει πρώτα το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, με την οποία δεσμεύεται ως τις 30 Ιουνίου, πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην Παρί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου