Σελίδες

Το παιχνίδι που παίζεται γύρω από τον Ρουγκάνι και πόσα λεφτά μπορεί να φέρει στη Γιούβε

Για το «όχι» της Γιουβέντους στην πρόταση της Τσέλσι για τον Ντανιέλε Ρουγκάνι και το πώς μπορεί να αλλάξει η άμυνα, γράφει η Gazzetta dello Sport.

Δεν είναι κρυφό ότι οι Λονδρέζοι ενδιαφέρονται για τον Ρουγκάνι και αυτό το επιβεβαίωσαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, με την πρόταση 30 εκατ. ευρώ που έκαναν.

Σε αυτή την πρόταση, γράφει η Gazzetta dello Sport σήμερα, η Γιούβε απάντησε αρνητικά αλλά αν επιβεβαιωθεί η συμφωνία της Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Σάρι, είναι πιθανό οι Αγγλοι να επανέλθουν προσφέροντας 40 εκατ. ευρώ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως διαβάζουμε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η απάντηση των μπιανκονέρι μπορεί να είναι θετική και τότε θα φορτσάρουν για την απόκτηση του 18χρονου Ματίς Ντε Λιχτ, τον οποίο ο Αγιαξ κοστολογεί στα 45-50 εκατ. ευρώ.


Υπάρχει όμως, συμπληρώνει η Gazzetta dello Sport, ακόμη ένα ενδεχόμενο. Να μη φύγει ο Ρουγκάνι, δηλαδή, αλλά ο Μεχντί Μπενάτια. Αν συμβεί αυτό, όπως γράφει η εφημερίδα, το ποσό που θα μπει στο ταμείο της Γιουβέντους θα είναι μικρότερο από αυτό που μπορεί να φέρει ο Ρουγκάνι, οπότε θα είναι πιο φθηνός και ο αντικαταστάτης του Μαροκινού.

Οχι και... χειρότερος όμως, αφού σε αυτή την περίπτωση ο πρώτος στόχος, καταλήγει η Gazzetta dello Sport, θα είναι ο 32χρονος Ντιέγκο Γοδίν (ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Μπενάτια) που έχει ρήτρα αποδέσμευσης -ύψους 20 εκατ. ευρώ- στο συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.


1 σχόλιο:

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...