3 Ιουν 2018

Οι δηλώσεις του Περίν που φανερώνουν πως η μεταγραφή έκλεισε

Ο Ματία Περίν δεν είπε ευθέως ότι θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Γιουβέντους πλέον, αλλά αναπνέει τον «αέρα της νίκης» στο Βινόβο.

Η αποστολή της εθνικής Ιταλίας είναι στο Τορίνο για το φιλικό της Δευτέρας με την Ολλανδία και αυτός που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου που έγινε στην αίθουσα Τύπου του Βινόβο, του προπονητικού κέντρο της Γιούβε όπου θα δουλέψει αυτές τις ημέρες η Σκουάντρα Ατζούρα, ήταν ο Περίν.

Ενδεχομένως όχι τυχαία η επιλογή, με τους δημοσιογράφους να ρωτάνε τον 25χρονο τερματοφύλακα για το αν αισθάνεται ότι είναι ήδη στο νέο σπίτι του.

Αναλυτικά το κομμάτι της συνέντευξης Τύπου του Περίν που αφορούσε τη Γιουβέντους.

Για το αν νιώθει ότι είναι πλέον στο σπίτι του: «Σκέφτομαι μόνο την εθνική ομάδα, τα υπόλοιπα τα αφήνω στον μάνατζερ μου, προσπαθώ να μην σκέφτομαι τα μεταγραφικά».


Για το πώς έχουν τα πράγματα: «Κλείσαμε τη σεζόν στην Τζένοα εξασφαλίζοντας την παραμονή. Είπα την τελευταία ημέρα ότι υπάρχει η πιθανότητα να φύγω. Νιώθω έτοιμος για το μεγάλο βήμα».

Για το Βινόβο και πώς του φαίνεται: «Εδώ αναπνέεις τον αέρα της νίκης, άρα δεν μπορεί παρά να είναι καλό το να είσαι εδώ».

Για το αν είναι έτοιμος για βασικός στη Γιουβέντους: «Θα διεκδικήσω τη θέση, δεν είναι πρόβλημα το να ξέρω ότι υπάρχει ήδη ένας δυνατός τερματοφύλακας στην ομάδα. Σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα που πρέπει να έχω, την προσωπικότητα, έχω αλλάξει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια, νομίζω πως το καλύτερο. Εχω βελτιωθεί και νιώθω πιο ισορροπημένος».


2 σχόλια:

  1. Αυτό το κακό που έχουμε σαν ομάδα να γίνονται θρίλερ όλες μας οι μεταγραφές δεν το καταλαβαίνω
    Ένα μήνα παλεύουμε με τον περιν τον νταρμιαν κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην δώσουμε και 20 μύρια για τον Νταρμιάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή