20 Ιουν 2018

«Εχω την αίσθηση ότι θα μπει τέλος στη σχέση του με τη Γιουβέντους»

Ας δούμε τι είπε για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους πριν λίγη ώρα ο Νο 2 του Sky Italia σε θέματα μπιανκονέρι.

Ο πιο έγκυρος δημοσιογράφος του συνδρομητικού καναλιού και γενικά της Ιταλίας, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, θεωρείται ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο και αυτός που τον αντικαθιστά συνήθως, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη Γιούβε, είναι ο Λούκα Μαρκέτι.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, μίλησε πριν λίγα λεπτά στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC και ρωτήθηκε για διάφορα θέματα, δίνοντας τις εξής απαντήσεις...

Για το αν πωλούνται οι Ρουγκάνι και Μπενάτια: «Κανείς από τους δύο δεν πωλείται προς το παρόν, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει αν έρθουν δυνατές προτάσεις. Προς το παρόν, όμως, η Γιούβε δεν έχει πωλητήριο σε κανέναν από τους δύο. Αν φύγουν και οι δύο θα πρέπει οι μπιανκονέρι να αποκτήσουν δύο στόπερ για βασικούς, δεν είναι εύκολο να τους βρεις. Ας πούμε ότι ο ένας μπορεί να είναι ο Ντε Λιχτ του Αγιαξ αλλά κοστίζει πολλά».


Για τον Μαρκίζιο: «Εχω την αίσθηση, μπορώ να πω, ότι θα μπει τέλος στη μακρά σχέση του Κλαούντιο με τη Γιουβέντους. Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του, όμως, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να το δούμε».

Για τον Πιάνιτς και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Αν οι μπλαουγκράνα προσφέρουν 80 εκατ. ευρώ, η Γιούβε θα το σκεφτεί καλά. Με μικρότερο ποσό από αυτό δε θα γίνει καν συζήτηση».


1 σχόλιο:

  1. Αύγουστος 2017 η Μπαρτσελόνα δίνει 115 εκατομμύρια για τον Ουσμαν Ντεμπελε.
    Δεν περιγράφω άλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή