8 Ιουν 2018

Οι πρώτες δηλώσεις του Περίν στη φαμίλια της Γιουβέντους

Ο Ματία Περίν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουβέντους, την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Ο 25χρονος διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιο του, ανακοινώθηκε και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μπιανκονέρο, για λογαριασμό του επίσημου καναλιού του κλαμπ στο YouTube.

Σε αυτές, ο Περίν δεν κρύβει τη χαρά του για το γεγονός ότι είναι πλέον μέλος της Γιούβε, δείχνοντας να έχει αντιληφθεί ότι υπάρχουν πολλά που έχει να μάθει ακόμη και ότι στο Τορίνο θα πρέπει να είναι πάντα ταπεινός.

«Εχω πολύ ενθουσιασμό, έρχομαι εδώ με απόλυτη ταπεινότητα, ξέρω ότι έχω πολλά να μάθω αλλά ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όποτε χρειαστεί. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τη διοίκηση και όταν επικοινώνησε μαζί μου ο μάνατζερ μου είπα αμέσως ναι. Είναι μία ευκαιρία από αυτές που σου παρουσιάζονται μία φορά στη ζωή και σίγουρα δεν μπορούσα να αρνηθώ τη Γιουβέντους», είπε αρχικά ο Ματία και πρόσθεσε.


«Αισθάνομαι έτοιμος, πέρασα δύσκολες στιγμές με τους τραυματισμούς αλλά όλα αυτά με έκαναν να ωριμάσω και να βρω νέα ισορροπία, η οποία με έκανε να ωριμάσω από όλες τις απόψεις. Ερχομαι στη Γιουβέντους στην κατάλληλη ηλικία».



Καλώς ήρθες στους πρωταθλητές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου