27 Ιουν 2018

Ανακοινώθηκε ο Κανσέλο, η Γιούβε πάει και για έναν ακόμη παίκτη σε αυτή τη θέση

Ο Ζοάο Κανσέλο είναι παίκτης της Γιουβέντους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει κλείσει το θέμα Νταρμιάν.

Οι μπιανκονέρι έκαναν δικό τους τον Πορτογάλο δεξιό μπακ μετά τη συμφωνία με τη Βαλένθια, αλλά δε θα σταματήσουν εκεί σε ό,τι αφορά την ενίσχυση τους στα άκρα της άμυνας.

Οπως αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά ΜΜΕ, στόχος των Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι είναι να αποκτηθεί κι άλλος παίκτης για αυτές τις θέσεις και ο Νταρμιάν θεωρείται ο κατάλληλος επειδή μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αριστερό.


Ετσι, λένε στο Sky Italia, θα γίνουν ξανά συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με στόχο να πέσουν λίγο οι απαιτήσεις της, οι οποίες είναι στα 20 εκατ. ευρώ. Με τον ίδιο τον Νταρμιάν, άλλωστε, υπάρχει συμφωνία εδώ και καιρό και το πρόβλημα είναι η αγγλική ομάδα.


3 σχόλια:

  1. Βλέπω να έρχονται παίχτες αμφίβολης αξίας για μία Γιούβε. Ακόμη και τα τρανταχτά ονόματα που παίζουν νομίζω ότι είναι κατώτερα απ' αυτά του παρελθόντος. Και βεβαίως η ομάδα θέλει οπωσδήποτε τερματοφύλακα. Όποιος είδε τον Σέζνι καταλαβαίνει ότι δύσκολα θα δώσει έστω και ένα βαθμό από δικές του αποκρούσεις στη Γιούβε και πολύ δύσκολα θα σταθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος ειδε τον Σεζνι που; Στο Μουντιαλ; Αν κρινεις απο τις εμφανισεις του Μουντιαλ, τοτε οι Ντε Χεα και Νόιερ δεν κανουν ουτε για Β Εθνικη Ελλαδος, ο Μεσσι ειναι το πολυ για Τζενοα κι ο Νεϊμαρ δεν κανει ουτε για μπιτς σοκερ. Εγω ειδα τον Σεζνι να μου δινει βαθμους (μισο πρωταθλημα) με Ρομα. Επισης ο Κανσελο ειναι εξαιρετικη περιπτωση αν δουλευτει σωστα. Αλλα αν θες να γκρινιαζεις, θα γκρινιαζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, ο Αλεγκρι θα δουλέψει στον κανσελο πανω στην άμυνα οτι εγινε με κουαδραδο και μαντζουκιτς, πραγμα που δουλεψε και πέτυχε

      Διαγραφή