16 Ιουν 2018

Η Αργεντινή του Μέσι δεν πάει τον Ιγκουαΐν και αδικεί τον Ντιμπάλα

Η πρεμιέρα της Αργεντινής στο Μουντιάλ ήταν κακή, όχι με ευθύνη τους, τόσο για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν όσο και για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Η αλμπισελέστε άρχισε τις υποχρεώσεις της στη Ρωσία μένοντας στο 1-1 με την Ισλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες ακόμη και για την πρόκριση από τον όμιλο. Αυτό, ως οπαδούς της Γιουβέντους, προφανώς δεν μας ενδιαφέρει και τόσο, αλλά μας ενδιαφέρει η παρουσία των μπιανκονέρι που είναι εκεί.

Τι είδαμε λοιπόν; Τον Ιγκουαΐν να περνάει ως αλλαγή για τα τελευταία λεπτά και δεν πρόλαβε, όπως είναι λογικό, να κάνει κάτι. Ετσι όπως έπαιζε η Αργεντινή, άλλωστε, θα έπρεπε να παίζει μέρες για να βάλει το γκολ της νίκης.

Ο Γκονσάλο θα μπορούσε να μπει νωρίτερα στο ματς αφού ήταν φανερό ότι οι Αργεντίνοι θα έπρεπε να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού, απέναντι σε μια Ισλανδία που είχε 6-7 παίκτες μονίμως στην περιοχή της. Ο Χόρχε Σαμπαόλι, όμως, επέμενε σε Μέσι, Αγουέρο, Ντι Μαρία και τις κοντινές πασούλες, οι οποίες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Αφού επέμενε σε αυτό, πάντως, θα μπορούσε να ρίξει στον αγώνα τον Ντιμπάλα, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Δεν είμαστε τρελοί να πούμε ότι ο Πάουλο είναι καλύτερος από τον Λιονέλ Μέσι, αλλά αυτό δεν πιστεύουμε πως σημαίνει ότι ο Ντιμπάλα δε θα πρέπει να παίζει ποτέ.


Εχουμε διαβάσει στο παρελθόν διάφορα για τη δύναμη του Μέσι στην εθνική, την επιρροή του στις αποφάσεις του εκάστοτε προπονητή για τις κλήσεις στην αλμπισελέστε ή για τις 11άδες, τις αλλαγές κλπ. Εμείς δεν υιοθετούμε, φυσικά, τίποτα από αυτά, αλλά μπορούμε ως ουδέτεροι να κάνουμε μια παρατήρηση.

Αν στην Αργεντινή έχουν αποφασίσει ότι η μπάλα θα πρέπει να περνάει πάντα από τα πόδια του Μέσι και ότι αυτό το Μουντιάλ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να εξιλεωθεί ο Μέσι, τότε η Αργεντινή θα αποτύχει και ο Ντιμπάλα (ειδικά αυτός) θα αδικηθεί από την ίδια την ομάδα του...


3 σχόλια:

  1. Τραγική ομάδα. Για γέλια. Ούτε τον όμιλο δεν περνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά ένα κακό μουντιάλ
    Για τους δικούς μας
    Μπεντακουρ πέρασαν όλες οι μπάλες από τα πόδια του πρέπει να πάρει χρόνο για να διορθώσει τα λαθάκια στις πάσες του και να γίνει ενεργός στα αμυντικά του καθήκοντα
    Ματουιντι καλός για τα λεπτά που έπαιξε σε μια κακή Γαλλία χωρίς προσωπικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μαντζουκιτς εχθές που έπαιξε εντυπωσίασε. Ο Πιάτσα τον έβαλε για δέκα λεπτά και έκανε κάποιες πολύ καλές ενεργειες. Ο Πιάτσα και Κιν είναι το μέλλον της Γιούβε. Δεν μπορείς να τους πωλήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή