25 Ιουν 2018

Θα πουληθούν παίκτες για 177 εκατ. ευρώ, θα δοθούν 273 εκατ. ευρώ για ενίσχυση και αυτή θα είναι η νέα Γιούβε

Η Mediaset... ανακοίνωσε ποιοι θα φύγουν και για πόσα λεφτά, ποιοι θα έρθουν με πόσα λεφτά και ποια θα είναι η 11άδα της Γιουβέντους.

Χθες παρουσιάσαμε όσα έγραφε η Tuttosport για το πώς μπορεί να διαμορφωθεί το ρόστερ των μπιανκονέρι ενόψει της νέας σεζόν, κάνοντας διάφορες υποθέσεις με βάση τα σενάρια που κυκλοφορούν.

Το ίδιο έκανε χθες αργά το βράδυ και η Mediaset, η οποία όμως το προχώρησε το θέμα αφού αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα ποσά. Πάμε να δούμε λοιπόν τι ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Αυτοί έφυγαν ή θα φύγουν από τη Γιουβέντους θα είναι οι εξής...

Ο Μπουφόν, ο Ασαμόα, ο Λιχτστάινερ, ο Χέβεντες, ο Μπενάτια με 25 εκατ. ευρώ, ο Μαρκίζιο με 7 εκατ. ευρώ, ο Στουράρο με 20 εκατ. ευρώ, ο Μαντράγκορα με 20 εκατ. ευρώ, ο Ρουγκάνι με 45 εκατ. ευρώ και ο Ιγκουαΐν με 60 εκατ. ευρώ.

Αυτοί που ήρθαν ή θα έρθουν στη Γιουβέντους θα είναι οι εξής...


Ο Περίν, ο Καλντάρα, ο Ζοάο Κανσέλο, ο Εμρέ Τσαν, ο Γοδίν, ο Ντε Λιχτ, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και ο Μοράτα.

Η Mediaset υπολογίζει ότι θα εισπραχθούν 177 εκατ. ευρώ από πωλήσεις και θα δοθούν 273 εκατ. ευρώ για τις αποκτήσεις, αναφέροντας ότι το σύστημα της νέας σεζόν θα είναι το 4-3-2-1 και η 11άδα η ακόλουθη...

Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Καλντάρα, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Εμρέ Τσαν, Πιάνιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Μοράτα. 


3 σχόλια:

  1. Γιουβεντους με 1 μόνο Ιταλό στο βασικό σχήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τους παίχτες Ιγκουαίν - Μοράτα δεν υπάρχει σύγκριση..η διαφορά είναι τεράστια.. Βρήκαμε ένα φορ μετά τον Τρεζεγκέ και τον δίνουμε λόγω ανωμακίας του Αλέγκρι... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσο δίκιο έχεις φίλε. Για τον Ικάρντι τον αλλάζω μόνο, αλλά αδύνατο αυτό να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή