10 Ιουν 2018

Οι τρεις σωματοφύλακες που θα μπορέσουν να φέρουν το Champions League στο Τορίνο

Η φετινή μεταγραφική περίοδος μπορεί να οδηγήσει και σε ένα reunion που έμοιαζε απίθανο μέχρι και πριν λίγο καιρό.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά και τα περισσότερα από αυτά, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, θα διαψευστούν από τις εξελίξεις. Και κάποια άλλα, ασφαλώς, θα επιβεβαιωθούν.

Εν αναμονή όσων θα γίνουν επομένως, μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος σήμερα και η Tuttosport ακριβώς αυτό έκανε, αναφερόμενη στους... τρεις σωματοφύλακες για το Champions League.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα και οι άλλοι δύο είναι οι Αλβαρο Μοράτα και Πολ Πογκμπά. Ιδιες ηλικίες πάνω-κάτω, οι τρεις τους παρουσιάζονταν μέχρι και πριν δύο χρόνια ως το μέλλον της Γιουβέντους αλλά τελικά οι δύο αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Το καλοκαίρι του 2016 έφυγαν τόσο ο Μοράτα όσο και ο Πογκμπά, αλλά το καλοκαίρι του 2018 μπορεί να επιστρέψουν και οι δύο. Εύκολο; Σε καμία περίπτωση. Πιθανό όμως, με την Tuttosport να αναφέρεται στη δυνατή φιλία ανάμεσα στους τρεις, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι συνέχισαν να τα λένε παρά τον «χωρισμό».


Η εφημερίδα στέκεται στο κάλεσμα του Ντιμπάλα προς τον Πογκμπά πριν λίγες μέρες, αλλά και στο γεγονός ότι ο Μοράτα θέλει να επιστρέψει στο Τορίνο και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι, καταλήγοντας σε κάτι πολύ όμορφο, το οποίος θα είναι ακόμη ομορφότερο αν είναι και αληθινό.

Στο πόσο πολύ ήθελαν και οι τρεις, όταν ήταν μαζί τη σεζόν 2015-16, να κατακτήσουν το Champions League με τη Γιουβέντους. Αρα, κλείνει η Tuttosport, έχουν αφήσει μια δουλειά στη μέση...


1 σχόλιο:

  1. Αυτή η τριάδα με πιανιτς Κόστα μπερνα Κιελο και έναν ακόμα έμπειρο στα χαφ μακάρι βινταλ το τσλ θα είναι εφικτός στόχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή