26 Ιουν 2018

Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε ο Μάντζουκιτς μετά από μια απρόσμενη επίσκεψη

Ο Μάντζουκιτς γουστάρει Γιούβε, οι Γιουβεντίνοι γουστάρουν Μάντζουκιτς και αυτό αποδεικνύεται και στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Κροάτης άσος των μπιανκονέρι είναι με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του στη Ρωσία αλλά οπαδοί της Γιουβέντους, φυσικά, υπάρχουν και εκεί.

Αυτό το κατάλαβε και ο Μάριο, ο οποίος δέχθηκε μια απρόσμενη επίσκεψη από μια παρέα οπαδών της Κυρίας, οι οποίοι ήταν εκεί με σημαίες της ομάδας, στις οποίες υπήρχε και η μορφή του Κροάτη, δείχνοντας του έτσι την υποστήριξη τους.

Ο Μάντζουκιτς ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram γράφοντας ότι «είναι ωραίο να βλέπεις σπουδαίους της Γιούβε σε όλο τον κόσμο», αλλά δε θα πρέπει να σταθούμε μόνο στο προφανές αλλά και στο μήνυμα που προκύπτει από αυτό.


Και το μήνυμα είναι το εξής: Ο Μάριο δεν έχει καμία πρόθεση να το κουνήσει από το Τορίνο, προς μεγάλη ικανοποίηση και του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι του έχει μεγάλη αδυναμία.


1 σχόλιο:

  1. Όσο μεγάλος και αν είναι και όσο μεγάλη αποχή και να έχει από τα γκολ χρόνο με το χρόνο δεν παύει να είναι το πιο δυνατό Πολυεργαλειο της ομάδας, δεν είναι τέλειος σε καμία εκ των άμυνα-κεντρο-επιθεση αλλά και στις τρεις είναι καλός και επικίνδυνος για όλους τους αντιπάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή