3 Ιουν 2018

Μαρότα στη Μίλαν: Αν μείνετε εκτός Ευρώπης, εμείς είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε πρόταση

Για το τηλεφώνημα του Μπέπε Μαρότα προς τον Μάρκο Φασόνε γράφουν σήμερα οι Ιταλοί.

Χθες ακούστηκε ξανά το όνομα του Αλέσιο Ρομανιόλι για τη Γιουβέντους και σήμερα ο ιταλικός Τύπος δίνει συνέχεια στο θέμα, μέσω του παρασκηνίου που αποκαλύπτουν.

Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα θέλει τον Μαρότα να τηλεφωνεί πριν λίγο καιρό στον Φασόνε, λέγοντας του: «Αν μείνετε εκτός Ευρώπης και βγάλετε προς πώληση τον Ρομανιόλι, εμείς θα είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε πρόταση».


Με αυτό τον τρόπο φέρεται να ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της η Γιούβε, την ώρα που ο Ρομανιόλι -ο οποίος κοστολογείται στα 60 εκατ. ευρώ- ζητούσε από τους ροσονέρι την επέκταση του συμβολαίου του από το 2020 ως το 2022 με αύξηση των ετήσιων απολαβών από τα 2 εκατ. ευρώ που παίρνει σήμερα στα 3,5.


3 σχόλια:

  1. 60 για ρομανιολι; έχουμε χάσει τα ποσά πλέον καταντάει αηδία το ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρομανιολι εινεί πολύ καλός αμυντικός που αν ερθει Γιουβε θα απογειωθεί... Έκανε όμως πολύ μέτρια χρονιά,όπως και όλη η Μιλαν. Από πού ακριβως προκύπτουν τα 60? Το αστείο της υπόθεσης είναι πως μόλις πέρυσι τους πουλήσαμε τον Μπονουτσι, προερχόμενο από 2 τελικούς CL για 42. Θα έχει γούστο να μας ξαναπιάσουν κοτσο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ένα εκατομμύριο έρχομαι εγώ και είμαι εκατό φορές καλύτερος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή