27 Ιουν 2018

Ολη η αλήθεια για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ιγκουαΐν

«Από τη σχέση με τον Αλέγκρι στη νοσταλγία για τον Σάρι: Ιγκουαΐν-Γιούβε, όλη η αλήθεια», γράφει η Tuttosport.

Το θέμα του Αργεντίνου φορ και το αν θα παραμείνει ή όχι στο Τορίνο παραμένει ανοιχτό και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του Μουντιάλ, όπως είχε πει και ο Τζον Ελκαν πριν λίγες εβδομάδες. Αυτή την ατάκα υπενθυμίζει η Tuttosport σε σχετικό ρεπορτάζ της, λέγοντας πως όλα είναι πιθανά και κανείς δε θα πρέπει να αποκλείσει τίποτα, παρά το γεγονός ότι ο Μπέπε Μαρότα λέει συνεχώς ότι δεν υπάρχει θέμα.

Η εφημερίδα αναφέρεται αρχικά στις σχέσεις του Ιγκουαΐν με τον Αλέγκρι και τονίζει ότι κάτι έχει χαλάσει ανάμεσα τους, ειδικά μετά την απόφαση του προπονητή να αφήσει στον πάγκο -και να βάλει ως αλλαγή- τον «Πιπίτα» στον τελικό του Coppa Italia με τη Μίλαν.

Αυτά τα σύννεφα που υπάρχουν στις σχέσεις Ιγκουαΐν-Αλέγκρι, συνεχίζει η Tuttosport, έχουν ως αποτέλεσμα ο Αργεντίνος να νιώθει νοσταλγία για τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τέλεια τη σεζόν 2015-16 στη Νάπολι. Ετσι, κάνει σκέψεις για την Τσέλσι, αν πάει οριστικά εκεί ο Ιταλός τεχνικός, με τη Γιουβέντους να μη... χαλιέται κιόλας από κάτι τέτοιο.

Ειδικά με μια πρόταση που θα είναι τουλάχιστον στα 55 εκατ. ευρώ, σημειώνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Γιούβε δε θα είναι χαμένη από τη μεταγραφή του ούτε σε επίπεδο ισολογισμού, κομμάτι στο οποίο πάντα δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο Τορίνο. Θα γίνει όμως αυτή η πώληση;


Αυτό, γράφει η Tuttosport, δεν είναι σε θέση να το ξέρει κανείς με σιγουριά σήμερα και πολλά θα κριθούν, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, και από το αν θα υπάρξει ένα ντόμινο μεταγραφών επιθετικών στην Ευρώπη. Πάνω σε αυτή τη λογική, η εφημερίδα αναφέρει και το όνομα της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ενδέχεται να έχει προβλήματα λόγω Financial Fair Play στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπαπέ (φέτος έπαιξε ως δανεικός από τη Μονακό), όπως και αυτό της Μπάγερν Μονάχου, όπου δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τον Λεβαντόφσκι.

Το όνομα του Πολωνού φορ των Βαυαρών, όπως και αυτό του Αλβαρο Μοράτα της Τσέλσι, έχουν γραφτεί για τη Γιουβέντους το προηγούμενο διάστημα αλλά όλα θα κριθούν από το τι θα γίνει με τον Ιγκουαΐν. Και το τι θα γίνει, καταλήγει η Tuttosport, θα το ξέρουμε στο τέλος του Μουντιάλ ή τουλάχιστον στο τέλος της πορείας της Αργεντινής στο Μουντιάλ, όταν θα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του και ο ίδιος ο Γκονσάλο.


1 σχόλιο:

  1. Δύσκολο να βρεθει αντικαταστάτης. Μονο τον Καβάνι θα δεχομουν ισως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή