30 Ιουλ 2018

Πώς λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ Μπονούτσι-Αλέγκρι και μία… σύμπτωση

Η Gazzetta dello Sport γυρίζει σήμερα στον Οκτώβριο του 2017, καταγράφοντας πώς λύθηκαν τα προβλήματα ανάμεσα σε Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η επιστροφή του Ιταλού κεντρικού αμυντικού στη Γιουβέντους είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο, με τους πάντες να σκέφτονται -μέσα σε όλα τα άλλα- και το πώς θα συνεργαστεί ξανά με έναν προπονητή, με τον οποίο είχε τσακωθεί live και ακολούθησε ο αποκλεισμός στο Οπόρτο και το διαζύγιο λίγους μήνες μετά.

Οπως αναφέρει σήμερα η Gazzetta dello Sport, οι Αλέγκρι και Μπονούτσι μπορούν να συνεργαστούν ξανά, γιατί τα έχουν βρει εδώ και καιρό, έπειτα από πρωτοβουλία του αμυντικού. Σύμφωνα με το σημερινό άρθρο της εφημερίδας, στη βράβευση του ως μέλος της καλύτερης 11άδας της Ευρώπης την σεζόν 2016-17, τον περασμένο Οκτώβριο στο Λονδίνο, ο Μπονούτσι έκανε το πρώτο βήμα.

Οταν η αντιπροσωπεία της Μίλαν (Μπονούτσι, Μιραμπέλι) συναντήθηκε με αυτή της Γιουβέντους (Αλέγκρι, Μπουφόν), ο Μπονούτσι είπε στον Αλέγκρι «Μίστερ, αυτό το βραβείο είναι πρώτα από όλα δικό σου», με την απάντηση του Μαξ να είναι «χαίρομαι πολύ». Ο Αλέγκρι, συμπληρώνει η Gazzetta dello Sport, εκτίμησε πολύ αυτή την κίνηση του Ιταλού αμυντικού, με τον οποίο τα είπε και στη συνέχεια.


Συγκεκριμένα, καταλήγει το σχετικό κομμάτι, υπήρξε νέο τετ α τετ τον Απρίλιο στη Ρώμη, όπου είχαν πάει διαιτητές, προπονητές, παράγοντες και ποδοσφαιριστές για μια συζήτηση που είχε συγκαλέσει η Ομοσπονδία. Εκεί, Αλέγκρι και Μπονούτσι φέρονται να βρήκαν την ευκαιρία για μια κατ' ιδίαν συζήτηση, όπου έλυσαν οριστικά όποια διαφορά υπήρχε.

Κατά σύμπτωση, την ίδια περίοδο πάνω-κάτω, η σύζυγος και τα παιδιά του αρχηγού της Μίλαν επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Τορίνο για μόνιμη εγκατάσταση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου