30 Ιουλ 2018

Η Γιούβε εξήγησε στον Ιγκουαΐν πώς έχει η κατάσταση και μάλλον δε θα του αρέσει

Η Γιουβέντους εξήγησε στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν την φόρμουλα της μετακίνησης του στη Μίλαν, η οποία θα πρέπει πλέον να τον πείσει.

Οπως αναφέρει το Sky Italia στη νεότερη ενημέρωση του, στο ραντεβού που έγινε με τον αδερφό και μάνατζερ του Αργεντίνου φορ, οι μπιανκονέρι τον ενημέρωσαν για την πρόθεση του κλαμπ να τον πουλήσει και έγινε κουβέντα για τη Μίλαν.

Αυτό που εξήγησε η Γιούβε στον Νίκολας Ιγκουαΐν είναι ότι υπάρχει η προοπτική της μετακίνησης στους ροσονέρι με δανεισμό και οψιόν απόκτησης του. Προσοχή όμως: Ουσιαστικά το deal θα είναι πώληση, απλά θα γίνει με δανεισμό και οψιόν απόκτησης, με 20 εκατ. ευρώ μπροστά για τον δανεισμό και άλλα 35 για την απόκτηση του το επόμενο καλοκαίρι, για λόγους ισολογισμού της Μίλαν και του θέματος που έχει με το Financial Fair Play.


Από εδώ και πέρα, κατέληξε το Sky Italia, θα πρέπει να αναμένεται συνάντηση του μάνατζερ του Αργεντίνου και με τον Λεονάρντο της Μίλαν, ο οποίος θα πρέπει τώρα να πείσει τον Γκονσάλο να πει «ναι» στην πρόταση που θα του κάνουν.


1 σχόλιο: