5 Ιουλ 2018

Ο μάνατζερ του Ιγκουαΐν αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν προβλήματα με τον Αλέγκρι

Ο αδερφός και μάνατζερ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν δηλώνει άγνοια για την Τσέλσι.

Την ίδια ώρα παρουσιάζεται ενθουσιασμένος για την πιθανή απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν αρνείται κάποια θέματα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Νίκολας Ιγκουαΐν έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και σχολιάζοντας τα τελευταία ρεπορτάζ που θέλουν τον Αργεντίνο φορ να πάει στην Τσέλσι με τη Γιουβέντους να παίρνει 60 εκατ. ευρώ, είπε: «Προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει με άλλες ομάδες, ο Γκονσάλο έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο στη Γιούβε, είναι πολύ χαρούμενος με την ομάδα, με την πόλη, με όλα».

Συνεχίζοντας, ο μάνατζερ του Γκονσάλο δεν αρνήθηκε ότι «με τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι γνωστή η σχέση του Γκονσάλο αλλά από όσο ξέρω ο Σάρι δεν έχει υπογράψει ακόμη στην Τσέλσι. Ο αδερφός μου είναι χαρούμενος στο Τορίνο, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από τη Γιουβέντους για μεταγραφή και αυτή τη στιγμή δε βλέπω να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».

Από εκεί και πέρα, ο Νίκολας Ιγκουαΐν είπε για τα σενάρια περί μεταγραφής του Ρονάλντο στη Γιούβε ότι «δεν ξέρουμε κάτι ακόμη, ο Κριστιάνο και ο Γκονσάλο ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ, έπαιξαν γύρω στα 80 ματς μαζί και αν η Γιουβέντους μπορέσει να το κάνει αυτό θα είναι εντυπωσιακό, φανταστικό».


Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του πάντως, ο αδερφός του «Πιπίτα» μάλλον επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν ή δεν είναι όλα καλά στις σχέσεις του Αργεντίνου φορ με τον Αλέγκρι. «Ακουσα για κάποιες διαφωνίες στα αποδυτήρια, αλλά υπάρχει ένας νόμος στο ποδόσφαιρο: Ο,τι γίνεται στα αποδυτήρια, μένει στα αποδυτήρια, επομένως δεν μου είπε τίποτα», ήταν τα λόγια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου