5 Ιουλ 2018

Ο Ανιέλι έδωσε εντολή στον Αλέγκρι να αφήσει τις διακοπές και να επιστρέψει, πυρετός διαβουλεύσεων στο Μπερναμπέου

Εκτακτη συνάντηση στη Μαδρίτη, έκτακτη συνάντηση στο Τορίνο και το Sky Italia μεταδίδει «αρκετή πίστη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους».

Πριν λίγη ώρα στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου έφτασε το δεξί χέρι του Φλορεντίνο Πέρεθ και όλοι περιμένουν την άφιξη του προέδρου της Ρεάλ και του Ζόρζε Μέντες. Σύμφωνα με το Sky Italia, έχει ήδη υπάρξει μια πρώτη επικοινωνία, στην οποία ο μάνατζερ μετέφερε την απόφαση του ποδοσφαιριστή να φύγει από τη Μαδρίτη. Στη συνάντηση που θα γίνει, ο Πέρεθ αναμένεται να κάνει μια τελευταία προσπάθεια αλλά ακόμη και τα ισπανικά ΜΜΕ δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.

Την ίδια ώρα, στο Τορίνο, ο Αντρέα Ανιέλι επικοινώνησε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να του πει να αφήσει τις διακοπές και να επιστρέψει στη βάση του. Η συνάντηση, όπως αναφέρουν όλα τα ιταλικά ΜΜΕ, σχετίζεται με μεταγραφικό θέμα και η κίνηση του Ανιέλι ερμηνεύεται σαν κάτι πολύ καλό.


Ταυτόχρονα, στην πρώτη του ενημέρωση για σήμερα στα μεταγραφικά θέματα, το Sky Italia αναφέρει ότι στη Γιουβέντους υπάρχει πλέον αρκετή πίστη για την υπόθεση Ρονάλντο. Περιμένουν όμως να γίνει η συνάντηση Πέρεθ-Μέντες για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο, με το κλίμα πάντως, όπως ανέφερε το κανάλι, να είναι όλο και πιο ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου