11 Ιουλ 2018

«Είχα μιλήσει με τρεις, τέσσερις ομάδες. Η Γιουβέντους είναι ένα τρένο που περνάει μια φορά στη ζωή σου»

Ο Ματία Περίν δεν εκπλήσσεται που θα είναι συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τον βασικό Βόιτσεκ Σέζνι και είναι σίγουρος ότι χωρίς τους σοβαρούς τραυματισμούς δε θα έφτανε στη Γιουβέντους.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Ιταλός τερματοφύλακας στην επίσημη παρουσίαση του.

Για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν το περίμενα όταν υπέγραφα, αλλά δεν με εκπλήσσει αυτό που έγινε. Οταν ο Ρονάλντο αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ, λίγες ήταν οι ομάδες που θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν και η Γιουβέντους ήταν μία από αυτές. Η Γιούβε είναι στο επίπεδο της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν, γι' αυτό και απέκτησε τον καλύτερο ποοσφαιριστή του κόσμου. Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας, από τον οποίο όλοι θα μάθουμε, όπως έχουμε να μάθουμε πολλά και από τον Κιελίνι, τον Μπαρτσάλι. Είναι μια μεταγραφή που δεν κάνει καλό μόνο στη Γιουβέντους αλλά στη Serie A συνολικά».

Για το πώς επέλεξε τη Γιουβέντους ο ίδιος: «Είχα μιλήσει με τρεις, τέσσερις ομάδες. Η Γιουβέντους είναι ένα τρένο που περνάει μια φορά στη ζωή σου και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ποτέ δεν επέλεγα τον εύκολο δρόμο, το ξέρω ότι εδώ ξεκινάει ως δεύτερος πίσω από τον Σέζνι, ο οποίος αξίζει να πάρει θέση βασικού μετά τις περσινές εμφανίσεις. Ξέρω όμως και ότι είμαι πολύ ανταγωνιστικός και ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους».


Για τους στόχους της Γιούβε: «Το έχω πει από εκείνη τη συνέντευξη Τύπου με την εθνική Ιταλίας στο Βινόβο: Εδώ αναπνέεις τον αέρα της νίκης. Η νοοτροπία παίζει τεράστιο ρόλο. Η Γιουβέντους πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει στο πρωτάθλημα και φυσικά να στοχεύσει στο Champions League, το οποίο λείπει από το 1996».

Για τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε ως τώρα στην καριέρα του: «Αν δεν είχα αυτούς τους τραυματισμούς δε θα ήμουν εδώ τώρα. Αυτές οι δυσκολίες μου άλλαξαν τον τρόπο σκέψης, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Μέσα στον πόνο μου, βρήκα την ισορροπία μου, ωρίμασα, έγινα άντρας».

Για τον λόγο που επέλεξε το Νο 19: «Για την κόρη μου, η οποία έχει γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου».


2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα όσα είπε, ειδικά για τους σοβαρούς τραυματισμούς του (δεν έχω ιδέα τι είχε υποστεί).
    Καλώς ήλθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο "ψώνιο" μας ήρθε αυτός, αλλά τα λέει σωστά.. Και όσο θέλει να φάει την θέση του Szczesny, πάει να πει ότι όποτε παίζει θα βάζει τα δυνατά του.. Οπότε μάλλον εκτός από τους αγώνες κυπέλλου ίσως τον δούμε να ξεκουράζει τον Wojciech και μετά τους δύσκολους αγώνες του Champions League!

    ΑπάντησηΔιαγραφή